Nem merek benzinpénzt kérni a barátnőimtől. Egyáltalán kérjek, vagy ne?
"Hát ezt nem értem, mi az hogy nem illik? A benzin pénz, az autó kopik, ingyen meg semmi nincs. Eszem megáll."
Illik eljátszani a nagylelkűt. Ilyenkor csak azt nem értem, hogy a sok kicsi sokra megy. Ha bécsi útért pénzt kér valaki, akkor velenceiért is, vagy akkor ne lepődjön meg, ha mindig csak kávécskával viszonozzák, amivel viszont nem lehet benzinkúton fizetni.
Hát a kommentet olvasva nagyon elcsodálkoztam.
Ugyanis nekem volt egy olyan szituáció, hogy kifizettem a benzinpénzt a városig. A rokonom mindig valahol lerakott és onnan kellett hazáig tömegközlekednem, de aznap sok cuccom volt és megkértem, hogy vigyen el engem hazáig. Nagyon húzta a száját, de adtam még pénzt, erre elvitt.
Utána elmondtam a barátnőimnek, hogy ez rosszul esett, mire ők nem értették, hogy mi esett ebnen rosszul, ők is beszállnak a benzinpénzbe, nem szívességből várnak fuvart, ami a másik pénzét és idejét viszi.
Én ebbe beletörődtem és igazat adtam nekik, de látom, sokan ellenzik a benzinpénzbe való beszállást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!