Miért vannak olyan emberek aki szakadt nadrágban járnak és drága telefonokat vesznek helyette és azt mondják nincsen pénzük nadrágra miért mondják?
Exem tipikusan ilyen volt, szakadt cipőben, pólóban járt, de azért részletre megvette a 300 ezres telefont, meg a 100 ezres PS-t. Ez a cifranyomorúsàg, a legszànamasabb dolog szerintem. Még enni sem vett magának, képes volt penészes vajat enni, meg nyers hamburgerhús, mert azt kapta ingyen, nem vett tisztítószert, mert az drága (még a hypo is drága volt szerinte), és inkább elvolt a koszban, retekben, penészes vajas száraz kenyeren, csak pénzt ne kelljen költeni létfontosságú dolgokra, hogy maradjon baromságokra.
Anyja ugyanilyen volt, kihívta a vízszerelőt, aki háromezer forintot kért volna a munkaért, de inkább leszo pta őt, hogy nem kelljen háromezer (!) forintot kiadnia! Azért tudom, mert ott voltam, és hallottam hogy felajànlja neki...Persze az is megvett minden szart, de tisztítószert, ruhát magára, ételt, meg egyéb FONTOS dolgot nem vett. Hozzáteszem vállakozók voltak mindketten, tele voltak pénzzel!
Ez betegség, komoly agybaj (szerintem). Az ilyen ember nem normális, nagyon gyorsan lépni kell az ilyen nyomorék közeléből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!