Aki szeret rajzolni, festeni az lehet nárcisztikus, vagy pszichopata?
Nem értem az összefüggést a kettő között, de persze, lehetnek művészek is pszichopaták.
Festeni nem csak érzelemből lehet, vannak akik anyagi érdek miatt választottak művészi karriert, köztük is lehetnek nárcisztikusok.
Nam:D Nálunk a művészke nagyon érzékeny, nagyon odafigyel a környezetére, nem a szavak embere,csak akkor ha meg kell védeni valakit, akkor ő a világ legjobb védőügyvédje, hanem ha boldog akkor remek művek jönnek a kezéből ki.
Nem tudom ki az az elmebeteg, aki egy tehetséges jól rajzoló embert próbál beállítani betegnek.
17 Szia, igazad van, én hibáztam, rosszul emlékeztem.
Elnézést.
nem függ össze a foglalkozással. a művészvilágban igen sok a pszichopata, nárcisztikus ember, kell a törtetéshez a személyiségzavar.
az hogy te szeretsz rajzolni, még nem jelent semmit. a tesód csak bántani akar a megjegyzéseivel. rajzolj nyugodtan tovább, biztos, hogy megnyugvást ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!