Az miért van? hogyha egy lánynak megvan és fáj a hasa a fiúk kinevetik , de ha egy fiút tökönrúgnak azt mindenki sajnálja. Az utálkozók kerüljenek köszi :)
8-as elgondolkodtató amit írsz és van benni igazságod tulajdonképpen.Egyébként tudom mi az endometriózis .
9- es és mi van ha éppen én az ellenkezőjét tapasztaltam.Mondjuk te meg ezt tapasztaltad .
10-es tévedsz nem minden munkahelyen pátyolgatják a nőket ahogy te fogalmaztál és nem is tudják hogy mikor jön meg nekik így hogyan tudnák pátyolgatni. Mondjuk ha valakinek miómája van és látszik rajta hogy rossz a közérzete akkor empatikusabbak vele a kollegék.
Köszönöm szépen a válaszokat jöhetnek még :)
Inkább az ellenkezője a jellemző. Nem tudom mit lehet abban viccesnek találni, ha egy nőnek menstruációs görcsei vannak. Ez egy természetes velejárója lehet.
Ellenben ha egy férfit tökön rúgnak, vagy egy nőt pinán, az nem egy természetes folyamat. Elég ciki, mert egy erős férfit is leteríthet egy jól célzott rúgás. Én úgy tapasztaltam, hogy maga az eset, meg az elszenvedő fél látványa nevetségesnek tűnhet egyeseknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!