Mennyire gáz az, ha férfiként nem tudok ház körüli dolgokat pl elromlott csapot vagy pl egy biciklit megjavítani? Egyáltalán hol lehet ilyeneket megtanulni?
De akik értenek ezekhez, honnan tanulták meg?
Pl az emberek nagyrésze nem gázszerelő, mégis meg tudja bütykölni a dolgokat
Burokban szulettel? Sosem segitettel apadnak szerelni? Sosem epitettel bunkert? Ki javitotta a bringadat? Technika ora nem volt a suliban? Sosem kellett semmit megjavitanod? Sosem segitettel egy lakasfelujitasban?
Te vagy az eger a Marsrol?
Amikor az elso lakasomat felujitottam, egyszeruen kivettem a ceges szakmai konyvtarbol a magasepitok kezikonyvenek mindharom kotetet es vegignyalaztam. Kihivtam egy ismerosomet aki eppen epitkezett, hogy mutassa meg nekem mi a kulonbseg a habarcs es a beton kozott ... es felujitottam egy komplett lakast mindenfele szaktudas nelkul.
Utanaolvastam, utanakerdeztem (segitseg is mindig volt) ... nagyon szupi lett minden.
Autoszereles is ugy volt, hogy amikor szetesett a kocsi valahol, akkor felhivtam az apamat, nagyjabol elmondtam a tapasztalataimat ... o elmondta mire gyanakszik, hogy mit nezzek meg es mikent javitsam ki a dolgot es kesz.
Elso butoromnal en voltam a segedje az asztalosnak, mindent figyeltem, mindent ellestem es azota nem is tudom mar megszamolni mennyi butort gyartottam az ismeroseimnek.
Szoval az ilyen tudast ugy szerzi meg az ember, hogy figyel-tanul-besegit es kesobb magatol is megprobalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!