Komolyan gondolta? (több infó lent)
60kg, 4,5%-os alkohol és 0,5l esetén 3 órával számolhatsz.
Ha előtte eszel, lassabban szívódik fel.
Amúgy 2 sör azért rizikós, mert pont az a mennyiség, ami után az ember még inna, és már elég bátor is hozzá, hogy megtegye.
Hát ez nagyon gáz minden szempontból.... anyukád nem tudom minek enged el, ha ennyire nem képes megbízni a saját gyerekeben, te meg nem tudom mit számolgatsz, mikor egy sört is ki fog mutatni a szonda és aztán pápá bulika egy időre, mert anyukád nem véletlenül fog megszondaztatni... 🤦♀️
Úgyhogy én leginkább anyukámmal ülnek le és beszélnem meg vele, hogy ennyi bizalmat megszavazhatna neked már így 16 évesen. Es ha eljátszattad a bizalmat, akkor menjen a szonda, de addig nem.
Én inkább azt javaslom, hogy:
1./ Ne igyál alkoholt
2./Csak olyan bontatlan üveges üdítőt igyál amit te bontasz fel, és a kezedből ne tedd le sehová. Vagy idd meg az egészet, vagy ha letetted, akkor nyiss újat.
3./ Senkitől ne fogadj el semmilyen innivalót. Szolgáld ki saját magad.
4./ Ha látod hogy több ember elkezd lerészegedni, akkor a nálad lévő pénzből hívj egy taxit, vagy hívd fel apádat/anyádat, és lépj le a buliból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!