Valóban lehet látni az emberek többségének tekintetén azt, hogy értelmes vagy sem?
En nagyon bamba nezesre vagyok kepes, megis muvelt, intelligens, diplomas ember vagyok. Tekintet alapjan elkonyvelni valakirol, hogy ertelmes vagy sem az szerintem olyan, mintha egy konyvet akarnal a boritojarol megitelni.
Ha nem intelligens egy ember, akkor meg sok mas jel is tarsul az ertelmi szintjehez, amik egyutt mar kepesek jellemezni ezt, de csak egyet kiragadni ezekbol, hogy jellemezz valakit nem tunik okos otletnek.
11 *megis muvelt, intelligens, diplomas ember vagyok.
Sosem mondanád magadról, ha valóban az lennél. Más venné rajtad észre, de sosem hangoztatnád.
#13-as, az a helyzet, hogy ahhoz, ahol most tartok az életben, keményen megdolgoztam és büszke is vagyok rá, szóval bátran szóvá teszem egy anonim oldalon. Ez nem jelenti azt, hogy társaságban sznob lennék és ezt szóvá tenném.
#14-es, nevezhetjük egonak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!