Nők! Hány centi a combotok legvastagabb része?
nekem ha nem lenne testzsirom (amikor edzett fitt stb vagyok)akkor a kilok is valahogy eltünnek.
En valahogy nem ertek egyet az ilyen kijelentesekkel sem, hogy nem köver, csak a csontozata erös, es hasonlok, egyelöre.
Lehet van benne vmi, de ugy megnézném az össze 160/60 at egymas mellett inkabb.
11: mert nincs izomzatod alatta. De hidd el, ha lefaragdz magadtól x kiló hájat és felhúzol rá ugyanannyi izmot, meglepően máshogy fogsz kinézni és kevésbé meglepő, hogy ugyanannyit mutat a mérleg súlyban.
Én anno kövérkés alkattal 168 cm magassághoz 63 kilóval indultam. Most 66 kiló vagyok és egy mérettel kisebb ruha való rám. Ennyit erről.
Igen nem mindegy hogy az zsír vagy izom... Szerintem is hülyeség ez a kivonogatósdi.
Én 165 cm 80 kiló vagyok most szülés után. Persze lehet látni hogy van felesleg de én előtte nagyon sokat sportoltam ezért nem egy "alaktalan háj" (és ezt magamra mondom, nehogy valaki megsértődjön) lettem hanem az alatta lévő izom megtartotta az alakom, csak persze látszik egyes részeken hogy van plusz. Viszont volt olyan anyuka aki azt mondta nekem ő még a 80at se érte el és ugyan olyan magas mint én. Viszont sokkal nagyobb darabnak tűnt nállam, valószínű azért mert szinte semmi izom nem volt a plusz kilók alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!