Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Változni szeretnék, lehetséges e?

Változni szeretnék, lehetséges e?

Figyelt kérdés

Méghozzá szerintem nagyon sokat. Viccesebb akarok lenni, olyan aki bármikor tud vmi poenosat mondani vagy viccesen venni valamit.

Olyan hogy bármikor érdekesen sztorizzak. De inkább ez a viccesen venni mindent és hogy még többen vagy inkább csak jobban kedveljenek akiket ismerek.

Én alapból csendes vagyok, nem poenkodok akármin, és néha nem is veszem a poént ha annak szánják de mégse tartom annak. Szóval komolyabb felfogású vagyok...

És ezen akarok változtatni, bármit mondanak vissza szólni viccesen. Jó fejnek tartsanak, ne pedig olyannak aki el van magában is, ha épp nem szólnak hozzá. De amúgy el tudok lenni másokkal is.

Csak kicsit irigylem azokat akik pár másodperc alatt hulyesegeket tudnak mondani és mindenki őket figyelik.

Valaki változott ilyen irányba?

#változás #Kedveltebb
2020. aug. 2. 10:11
 1/1 anonim ***** válasza:
72%

A ver nem valik vizze!

Nem tudsz megvaltozni, csak magadra eroltethetsz felvett viselkedesi formakat.

2020. aug. 2. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!