Ha egy nőt megerőszakolnak miért az az első, hogy a ruhája kihívóságát tárgyalják?
A nő a hibás, mert nem önvédelmet tanult? Ne röhögtess már. Az "igazságszolgáltatás" hibás, hogy nem kasztrálja azonnal az ilyen beteg ösztönállatokat.
De még ha mondjuk tanult is volna a nö önvédelmet, akkor is ő lenne a hibás fefogadom, ha beletaposná a betonba a támadót.
"Az "igazságszolgáltatás" hibás, hogy nem kasztrálja azonnal az ilyen beteg ösztönállatokat"
Az igazságszolgáltatás nem jósokból áll...
42.-nek.
Ezt írtad: "Az "igazságszolgáltatás" hibás, hogy nem kasztrálja azonnal az ilyen beteg ösztönállatokat." Azaz, kasztráljanak minden megszületett fiút, te femináci? [link]
47.-nek.
Ez nem nőgyűlölet, meg incelkedés, hanem az érem másik oldala.
Ne reagáljunk ezután, a feminácizós gekkóra, tökre elhiszi amiket ír, és röhög magában, hogy megmondta most mindenkinek a magáét, közben nullás szinten van.
Csakúgy visszatérve: igen, ha a csajod azt mondja állj le, akkor leállsz. Ha nem akkor megerőszakoltad. Hiába feminácizol itt, mert fáj az igazság, hogy igen, a hatalmas férfiemberek nagyobb százalékban hibások ebben a témában, mint a nők. Mert sokan állatok szintjén vannak, és nem képesek egyenrangúnak tekinteni a nőt.
Uuuu, fogadok, most az jutott eszedbe, hogy akkor a nő vágjon fát, meg legyen izomanti, ha már egyenjogúság...
De segítek: azt lenne jó elérni, ha nekünk is jogunk lenne akármilyen ruhában este az utcán sétálni, mint nektek. Meg ha leállítalak dugás közben, akkor ne én legyek a rossz ember, mert rossz vagy az ágyban...
Egyetértek abban, hogy az öltözködést hülyeség hibáztatni viszont igenis láttam már olyat, hogy egy nő provokálja ki a nemi erőszakot.
Ismertem egy ronda nőt, aki a béka segge alatti önbizalmát azzal próbálta növelni, hogy kihívó ruházatban illegette magát perverz férfiak előtt és hízelgett neki, hogy őt fogdossák stb. A legrosszabb az volt, hogy volt, hogy áthívta magához némelyiket és egy fürdőköpenyben fogadta őket amiből nemi erőszak lett és a végén még ő sipákolt miatta. Szerintem megérdemelte, az ilyen qrvák miatt alakult ki az áldozathibáztatás, a többi áldozat meg szenved miattuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!