Milyen nem szuper szuperképességed van?
Figyelt kérdés
Én pl. képes vagyok BÁRMILYEN szituációt kínossá tenni.2020. júl. 31. 11:54
11/23 anonim válasza:
10-ből 8x vagy a földre eszem, jobb esetben a tányér mellé az asztalra, rosszabb esetben a ruhámat. Ha ez nem történik meg, akkor az éves utáni kávéba mikor nyomom a tejszínhabot, az szokott kofröccseni.
12/23 anonim válasza:
Képes vagyok kínos csöndet varázsolni, amelyik szobába belépek.
13/23 anonim válasza:
Képes vagyok megfázni nyáron,úgy minden nyáron eljátszom ezt.
14/23 anonim válasza:
Én is képes vagyok sokmindent tönkre tenni. E mellett intuitív vagyok.
15/23 anonim válasza:
Mindenen nevetek, még azon is amin nem kéne
16/23 anonim válasza:
En elintezem, hogy minden csaj a friendzone-ba kuldjon :)
36F incel
17/23 Metionin válasza:
Meg tudom nyalni az orromat és tudom mozgatni a fülemet. Ja és kiválóan köpök célba cseresznyemaggal.
18/23 anonim válasza:
Nagyon tudatosan és jól meg tudom szervezni az életünket a célok érdekében. Amire mostanában jöttem rá, hogy rugalmasan tudok sok helyzetben boldogulni, valamint a legtöbb dologban megtalálom a jót.
19/23 anonim válasza:
Nagyon sokat tudok enni és futni. :D
20/23 anonim válasza:
Nagyon kitartó vagyok és nem adom fel a dolgokat egyhamar, emellett nagyon szerencsétlen vagyok... Sokan idiótának tartanak, de nem is kell mondaniuk mert ha sokat magamról nem is azért ennyit csak tudok.
Néhányan furcsának tartanak a számukra nem e földi gondolkodásmódom miatt, mert olyanokon gondolkodom a világról alkotott képpel kapcsolatban mint maga az élet és a reinkarnáció. Bár én ezt mind megszoktam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!