Tökön rúgást mennyire bírjátok?
A tökönrúgás sem mindig kegyetlen fájdalmas, csak ha úgy találják el, hogy nem mennek fel a heréid. Ezért a tökön pöckölés rosszabb, az mindig fájdalmas.
Egy baromi éles, hosszantartó fájdalom, néha zsibbasztó, bizony a földre tud kényszeríteni.
Én egyszer egy srácnak adtam kölcsön, amit "elfelejtett" megadni. Mondtam neki, hogy egy tökön rúgással lerendezhetjük a dolgot, azt hittem, nem megy bele és megadja inkább a pénzt. Meglepetésemre örömmel mondott igent, így megszerveztük a dolgot. Kimentünk az erdőbe, beállítottam terpeszbe, majd mögé álltam és egy jól irányzott rúgással felküldtem a golyóit a hasába. Azonnal összecsuklott, jajgatott egy kicsit, de fél perc múlva már semmi baja nem volt. Kicsit aggódtam érte, ezért megkértem, hadd ellenőrizzem a mogyoróit, minden rendben van-e velük. Ezt is megengedte, megnéztem, megtapogattam, azon kívül, hogy kicsit piros volt a zacsija, semmi gond nem volt. 5 perc múlva nevetve mondtam neki, hogy máskor is adok kölcsön :)
UI: 17 éves, nagyon helyes srác volt :)
utolsó Borsodi vagy esetleg Szabolcs megye?
Kőbánya-Kispest? 8. ker?
Az Köbánya, Újhegyi lakótelep és rendőrszolgálati lakásos részén volt.
Rendőr gyerekeket mindenből kihúzták a szülők, bár lehet utána szíjat hasított a hátából a jelemzően alkesz rendőrapuka.
#9 Csak volt. Mert szolgálati lakások zöme magánkézbe került a kilencvenes években. És mint a városi cigánytelepek felszámolásánál, a volt rendőr szolgálati lakások adás-vételével szétoszlott a probléma városszerte.
Abban a lakásban amiben én laktam előző lakó csere útján került. Az ő korábbi lakása lett a szolgálati lakás. Lépcsőházanként ~2-3 ilyen lakás volt akkor ott.
Vicces volt, hogy rendőrök gyerekei, kevés kívételtől eltekintve lopott biciklivel kerékpározott hétvégén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!