Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért tűnt el a kreativitásom?

Miért tűnt el a kreativitásom?

Figyelt kérdés

És visszajön e valaha? Régebben egy csomó kreatív dolgot csináltam, kézművesség, írás, barkácsolás. Mindig voltak ötleteim, minden ilyesmi érdekelt. Most meg semmi, nulla, zéró. Nem is csinálok semmit, és ötletem sincs, meg nem is nagyon érdekel.

Másnak is volt ilyen? Hogyan tudtátok visszahozni a kreativitást az életetekbe?

2020. júl. 24. 07:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem pl csak akkor van, ha van idöm csak ugy tengeni lengeni es nincs tele az agyam olyanokkal hogy intezni valo dolgok, parkapcsolat, anya szekàl meg stb
2020. júl. 24. 07:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem érdekel akkor miért hiányzik? Pihend ki magad, utána visszajön!
2020. júl. 24. 07:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem sem a kreativitásod tűnt el, csak a motivációd. A kreativitást probléma megoldásra használjuk, de ha nincs probléma, nincs feladat sem.
2020. júl. 24. 08:13
 4/5 anonim ***** válasza:
A kreativitás sosem tűnik el egy emberből, az vagy van, vagy nincs egy embernél.
2020. júl. 24. 08:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem írtál élethelyzetet, csak tippelek:

Túl kevés alvás, túl sok rohanás, hajszoltság, állandóan kilépés a komfortzónából, stressz, a szabadidő majdnem teljes hiánya. Két szóval: felnőtt élet.

Nekem abban a kevéske szabadidőmben, ami van, nincs energiám a kreatív hobbijaimra.

Pláne, hogy azokhoz is használni kell az agyamat, amit egész nap használtam, koncentrálnom kell - egész nap koncentráltam.

2020. júl. 24. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!