Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi tetszik a fiataloknak a...

Mi tetszik a fiataloknak a netes hülyeségekben?

Figyelt kérdés
Pl ( A rák egye ki a ..... te, instagram live, youtube live, facebook live, csúnyánbeszélős zenék)

2020. júl. 23. 20:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10%

senki nem kérdezte miket nézel. tanulj meg a kérdésre válaszolni vagy el lehet tolni a biciglit

hogy válaszoljak a kérdésre:

én azért liveolok mert jobban át tudja adni a másik az érzelmeit arcreakciókon keresztül amit videóhívásban tök jól látni is lehet. másrészről sokkal személyesebbnek érzem az egészet.

2020. júl. 23. 22:10
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Aki nem híres az csak azert liveozik mert nagyon gyerekes felfogása van. A híres emberekre kíváncsiak. Azok ha a wcn ülve liveolnanak arra is lenne vevő. Es van is. Nem nevezném meg, de lattam mar olyan liveot hogy híres ember volt de mintha nem is liveolt volna. Egy baratjaval beszélt. Es volt ra “vevő”

De általában a fiatalok akik liveoltam azokra lof@sz kiváncsi.. van vagy 2 nezojuk, mert kb 0 amit csinálnak liveba. Kb csak azert mert valaki elott menozni akarnak. De ok is megkomolyodnak egyszer 😀

2020. júl. 24. 00:00
 13/13 anonim ***** válasza:
62%
Akinek az tetszik az annyit is ér.
2020. aug. 9. 16:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!