Nem arra gondolok, amikor a földön fetreng, bármire rávehető, összehány mindent, stb, hanem pl mindenen nevet, rájön a szófosás, séta közben pl táncol, ha megy egy zene akkor énekel, néha megbotlik (vagy elesik), naa ilyenekre gondolok. Szerintetek? :)
1: Félreértés ne essék, nem bántani akarlak. Szerintem nem az dönti el, hogy berúghatsz-e vagy sem, hogy mi van a lábad közt. Egy férfitól is undorító, hogyha leissza magát a sárga földig, egy nőtől is.
2020. júl. 24. 19:06
12/18 anonim válasza:
csak míg egy férfi ha magatehetetlenre issza magát, akkor már nem fog vele történni semmi
míg, ha egy magatehetetlen csaj még "szeretkezhet" fél tucat pasival is
nyilván illegális, de én mint pasi tudnék nyugodtan aludni egy árokban, nagyon kicsi az esélye, hogy egy szopófantom "elintézzen"
2020. júl. 24. 22:08
13/18 anonim válasza:
11-es vagyok, 12-es csak annyit mondok, hogy "A férfiakon eggyel kevesebb lyuk van, de az attól még használható"
2020. júl. 24. 22:12
14/18 anonim válasza:
13
valóban, de
- kb 2 nagyságrenddel többen gerjednek a csajokra...
- én biztos nem fogom a szívem alatt hordani 9 hónapig egy felelőtlen este következményét , míg a csajoknak talán egy új családtagot is jelent egy jól sikerült berúgás
2020. júl. 24. 22:40
15/18 Linsay lohan válasza:
Nem gáz. Én lány létemre elég gyakran elég rendesen reszeg szoktam lenni.
2020. júl. 25. 13:26
16/18 A kérdező kommentje:
Nem értem páran miért emlegettek itt “sárgaföldig beb*szást”, amikor direkt kiemeltem hogy arra a szintre pont nem mennék. És a normális válaszolóknak köszi😊❤️
2020. júl. 25. 22:09
17/18 anonim válasza:
lásd 5. és 7. válasz
2020. júl. 25. 22:22
18/18 anonim válasza:
Én személy szerint csak annyira tartom cikinek, mint azt, ha egy pasi részeg.
Azaz, ha nem napi/kétnapi rendszerességgel csinálja, és nem vág fel vele másnap, hogy ő mekkora király volt, amiért előző este lerészegedett, akkor részemről tolhatja nyugodtan.
Én is szoktam ilyen "ereszdelahajam" alkalmakat tartani, szerintem mindenki másnak is megvan a joga ahhoz, hogy néhanapján elengedje magát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!