Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az ,hogy sok ember...

Miért van az ,hogy sok ember úgy kezeli a kutyáját,macskáját,mintha ember lenne?Ennyire csalódtak az emberekben esetleg?

Figyelt kérdés
Ismertem több embert,házaspárt,aki úgy tekintett rá,még nagyobb becsben is tartotta.

2020. júl. 20. 16:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%

Nem bírjátok békénhagyni a pár, vagy gyerek nélkül élőket? Képzeld, nem mindenki kényszerből él így!

De olyan is van, akinek család mellett van állata, akkor ez hogy van? Kevés neki a gyerek, vagy poliamórista? :D

2020. júl. 20. 18:12
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Nem piszkálni,meg bántani akartam senkit,csak volt itt egy idősebb házaspár a házunkban,akihez sose jöttek az unokái,nem tartották velük a kapcsolatot,nem beszéltek vele.Nem is tudtuk megkérdezni,hogy mi a baj vele,nem mondták meg.Pedig itt a házban jóba volt velük mindenki,de erről nem beszéltek.Sose jött rendbe a kapcsolat az unokával,és már nem él a házaspár sajnos.A kutya viszont édesem,drágám,életem,kicsim,egyetlenem volt.Nekiadták a tányérokat,amiből ettek,horoszkópot csináltattak neki,pulóverje volt,kispárnája,takarója,ágyban aludt,ajnározva volt.
2020. júl. 20. 18:49
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Egymástól független az, hogy állsz az állatokhoz és hogy állsz az emberekhez.

Attól, hogy valaki rühelli az embereket még nem lesz jó állattartó, másrészt meg attól, hogy valakinek a saját háziállata olyan mint egy ember, még pont ugyanúgy lehet jóban más emberekkel.

2020. júl. 20. 20:56
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem szabad elfelejteni, hogy egy kutya/macska 10-15 évig él. Szó szerint családtag, hiszen sokaknak a kapcsolataik, házasságaik nem élnek meg ennyi időt. Így nem csoda, hogy úgy is vannak kezelve, mint családtag.
2020. júl. 20. 20:59
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
A mi macskánk sokáig azt hitte magáról, hogy ember. Annyira családtagnak kezeljük. Nyilván külön eszik, és a dolgát is a saját dobozában végzi, de közel áll hozzánk. Mindig meglepődött, amikor tükörbe nézett. Akkor tudatosult benne 100%-osan, hogy ő macska, amikor befogadtunk még egy cicát.
2020. júl. 21. 09:34
 16/20 anonim ***** válasza:
49%
A kivénhedt 30-as és fölötti nők tesznek így általában. Így próbálják feldolgozni, hogy elbaszták és már nem lesz gyerekük.
2020. júl. 22. 13:22
 17/20 anonim ***** válasza:
69%
Ja, az mennyivel jobb, ha leszülsz néhány kölyköt csak azért, hogy aztán legyen kifogásod, hogy miért vagy otthon 40 kiló többlettel a gyerekkel, miközben lövésed sincs a gyereknevelésről. Húzz már a francba 16-os.
2020. júl. 22. 14:44
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
#17 keep coping roastie
2020. júl. 22. 14:47
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kezeli emberként. alapvető tisztelet ez minden élőlény iránt. Amúgy, kedves családtag; és nem bunkó. Nem szólongat be, nem rosszindulatú.
2020. júl. 27. 23:17
 20/20 anonim ***** válasza:
*márminthogy itt most az állatokra gondoltam,hogy nem szólnak be, és kedvesek:)
2020. júl. 27. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!