Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek miért van az,hogy...

Szerintetek miért van az,hogy sok embernél,párnál a kutya,macska vette át a gyerek,társ helyét gyakorlatilag?

Figyelt kérdés

2020. júl. 20. 09:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
A kutyám többet ér bármilyen embernél. Sok emberben csalódtam és rájöttem az egyetlen őszinte lény a kutyám. Már nem tud érdekelni, ha “egyedül” maradok.
2020. júl. 20. 10:07
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Az állatok szeretetet adnak. Nem érdekli őket, hogy nézel ki, milyen státuszod van, vagy hogy mennyit keresel... Sok mindent tudnak pótolni. Okosak, viccesek, bohókásak de szeretnek.
2020. júl. 20. 10:14
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
Nem mindenki alkalmas párkapcsolatra, szülőnek, de szívesen gondoskodik valamiről.
2020. júl. 20. 10:27
 4/12 anonim ***** válasza:
20%
Olyan is van, akinek nem lehet gyereke, de egy kisállatról ugyanúgy tud gondoskodni, még ha nem is pont ugyanaz, mint egy gyerek.
2020. júl. 20. 10:30
 5/12 anonim ***** válasza:
69%
Az eddigiek mellett még az is lehet, hogy nagyobb felelősséget vállalnak a fenntartható jövőért és reálisan értékelik az egészségügy és oktatás helyzetét.
2020. júl. 20. 10:34
 6/12 anonim ***** válasza:
78%
Mert a kisállatok kevesebb felelősséggel járnak. Vagy nem bírják a gyerekeket, de az állatokat meg szeretik.
2020. júl. 20. 10:34
 7/12 Sunshinedoll ***** válasza:
58%
Olcsóbb, mint egy gyerek, és nem felesel vissza, mint egy tini.
2020. júl. 20. 10:58
 8/12 anonim ***** válasza:
66%

Nem kell pelenkázni, nem szarik be

Kevesebbet eszik

Nem ordít mindenhol, mint a fába szorult féreg

Nem kell rá 30 millió forintot költenem, mire felnő (iskoláztatás, etetés, öltöztetés, hobbik, lakástakarék)

Simán itthon tudom hagyni, amíg elmegyek dolgozni vagy a barátaimmal

Szerintem cukibb

Tudok aludni mellette

Nem nyújtom ki a hasam és a melleim miatta

Amúgy nálam egyáltalán nem gyerekpótlék. Gyereket pl nem azért szülnék, hogy szórakoztassam magam és úgy kezeljem, mint aki sosem nő fel, hanem projektként fognám fel elsősorban, amiből egy szuper felnőtt lesz. A kutyus csak szimplán aranyos és jó, hogy van valami, amiről lehet gondoskodni és árasztja a szeretetet. Tulajdonképpen a kutyatartás számomra inkább egy barátsághoz hasonlít. Azért, mert párban élek és törődök valamivel, amiben örömöm lelem, nem lesz valami gyerekpótlék. Ennyi erővel lehetne a motorom, a gépem is gyerekpótlék. De még az új tortadíszítő készletem is. Egyes szülők mindenben szeretnék azt látni, hogy mások is rohadtul vágynak arra a rohadt gyerekre, ezért mindennel is kompenzálják a hiányát. Nos, el kell benneteket keserítenem...

2020. júl. 20. 11:28
 9/12 anonim ***** válasza:
79%

Ez két külön szál, ami párhuzamosan fut.

Az egyik szál az, hogy qrvára nem akarok gyereket az életembe.

A másik szál meg az, hogy szeretem az állatokat és van egy kutyám.

Nem kell mindenben kapcsolatot keresni. Nem gyerekpótléknak vettem, főleg, hogy én is gyerek voltam, mikor hozzám került az első kutyám és utána nem bírtam egy másik kutya nélkül.

Van, akinek egyszerre van kutyája és gyereke. Hűha. Nekem csak kutyám van. Másnak meg csak gyereke. Vagy egyik sem. Miért akarsz párhuzamot vonni ott, ahol nem érdemes?

2020. júl. 20. 11:32
 10/12 anonim ***** válasza:
72%

Ezt azok akarják belemagyarázni, akik szerint a szingli, vagy gyermektelen emberek csak boldogtalanok lehetnek.

Ha választanom kellene, hogy párom legyen, vagy kutyám, a kutyát választanám. Nem helyettesítőnek, hanem önmagáért.

2020. júl. 20. 12:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!