Másnak is rendszeresen rémálmai vannak éjjelente?
Nekem onnanstol voltak hogy meglattam az akkori baratom elözményeiben hogy tarskeresözik.
Mindig ugy csajozott hogy konkretan szakitasra nem adott okot nem randizott vagy hasonlo, de miutan ki is regisztralt, folyamat nyitott szemmel volt mellettem, akit lehetett fel vett ismerösnek pl olyan alapon hogy à csak ismeri messziröl, vagy mellettem flörtölt vkivel de à ö csak kedves.ugy ereztem mindig hogy csak egy àllomàsnak tart mig nem talàl màst.
Mindig nyomoztam, konkretan kerestem, atlep e egy hatart szakitsunk e. Mert ö ugy csinalta hogy pengeélen tàncol. Azaz konkretan nem lehet ra mondani hogy megcsalna, de amugy mintha nem is velem jàrna hanem egyedülàllo lenne mellettem.ö siman zsarolt szakitassal is, öt soha nem hatotta meg ha vége lenne.
Igy egy idö mulva kezdtem beleörülni, napi rèmàlmok hogy megcsal/elhagy, sirva ébredös reggelek(ö meg le is cseszett hogy mit bögök àlmomban, joformàn zavartam vele)
Es akkor multak el mikortol leàlltam hogy nem nyomozok tovabb mert idegileg màr összeomlok.
Mert nem volt ra bizonyitek hogy nem e en reagalok mindent tul mert folyamat szoban ugye az ment hogy hü meg nem kellene neki mas meg stb. Viszont a nonverbalis kommunikacio meg nem tamasztotta alà.
Azaz eleinte mikor meglattam hogy flörtöl akkor jött nagy szerelmi vallomasokkal.
Hogy is mondjam. Mindig annyit adott csak a kapcsolatba, ami pont ahhoz elég hogy ne tudjak kilepni.vagy pl kiregizett a tarskeriröl.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!