Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hiszik azt sokan, hogy...

Miért hiszik azt sokan, hogy minden erdélyi vagy székely fideszes-kedveli Orbánt?

Figyelt kérdés

Sértő számomra, lévén erdélyi magyar (Kolozsvár), családommal együtt utáljuk Orbánt és a FITYISZT is .

Sértő amikor azt látjuk, hogy Orbán s.g.t nyaljuk, stb.

Mi nem szavaztunk soha más országban mint ahol élnénk, pedig állampolgárságunk megvan jó sok ideje

2020. júl. 19. 07:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
12%

Szal nem migransként kezel pedig megtehetné.

Mindig azt a kezet harapjak az emberek amelyik enni ad

2020. júl. 19. 09:32
 12/19 anonim ***** válasza:
23%
9:31 megveszi őket.
2020. júl. 19. 09:36
 13/19 A kérdező kommentje:
Már azelőtt volt állampolgárságunk, hogy ő vezér legyen :)
2020. júl. 19. 09:37
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Hat ahogy latom nem erdemlitek meg..
2020. júl. 19. 09:51
 15/19 A kérdező kommentje:
:)))))))
2020. júl. 19. 10:07
 16/19 anonim ***** válasza:
22%

9:28 itt a lényeg: utálsz valakit és próbálod ezt úgy hangoztatni, mintha ellened irányulna minden, ami róluk szól.

Kicsit paranoid..

2020. júl. 19. 10:57
 17/19 anonim ***** válasza:
13%
Ellenzékiek ajvékolnak, hogy a külhoniak ne szóljanak bele a választásba, aztán amikor ~10%-os részvétel mellett csak a Fidesz szimpatizánsai vesznek részt, akkor csodálkoznak... Döntsétek már el mit akartok. Ha azt, hogy ne csak Fidesz szavazók legyenek, akkor nem azt kellene kommunikálni, hogy a mi szimpatizánsaik maradjanak ki ebből. Ha pedig azt, hogy ne menjenek el szavazni, akkor fogadjátok el, hogy a ti 10%-otok nem lesz.
2020. júl. 19. 11:23
 18/19 anonim ***** válasza:
20%
Figyelj, én délvidéki vagyok, és a vak is látja, hogy ezzel a kettős állampolgársággal meg lettünk véve kilóra :D a VMSZ az fidesz itteni bábja, és szinte épp hogy ki nem mondják szó szerint, de elvárják hogy az állampolgárságért cserébe az orbánra szavazzunk. Én se értem, hogy az ittenieknek miért kell beleavatkozni az ottani választásokba, hiszen nem is élünk ott, de szinte egyedül vagyok evvel a nézetemmel, mindenki más természetesnek tartja.
2020. júl. 19. 13:34
 19/19 A kérdező kommentje:

Utolsó igaz.

De sokan már mielőtt az orbanista diktatúra kezdődött volna mán magyar állampolgárok voltak.

És Magyarország jelenleg rosszabbul áll mint ahol én élek.

Az én állásommal nálatok kerestem 250-et itt meg szinte a dupláját.

2020. júl. 19. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!