Mit gyűjtesz?
Figyelt kérdés
2020. júl. 17. 20:11
13/25 anonim válasza:
pár hónapja pattogós labdákat. tudjátok azokat a kicsiket amiket vehetsz egy százasért a gömbből. ne kérdezzétek, agyamra ment a bezártság.
meg ami kb gyűjtésként értékelhető, az összes színház/mozi/múzeum/egyébrendezvény jegyét elrakom (vagy kinyomtatom) és egy nagy képkeretben gyűjtögetem őket...
14/25 anonim válasza:
Semmit, ha anyagi javakra gondolsz, abszolút nem látom az értelmét annak, hogy valamit csak azért birtokoljak, hogy "legyen".
De! Átvitt értelemben "gyűjök" vagány hobbikat: nemrég kezdtem el gitározni és gördeszkázni, a rajz skilljeimet is fejlesztgetem...
15/25 anonim válasza:
Ma már szinte semmit, max. egy újságtípust. Azonban régen gyufás skatulyát gyűjtöttem.
16/25 anonim válasza:
Hupikék törpike figurákat
Ha valakinek van törpés tárgya szivesen megveszem ha még nem a 300db-os készletem tagja:)
17/25 anonim válasza:
nem konkrétan pénzérméket, mert kicsit drága lenne, de annyira tetszik, hogy az eurók ugye országonként más mintával vannak, hogyha szerzek egy új mintát, átsatírozom, kivágom, felragasztom a gyűjteményembe, és aláírom honnan való. amúgy szobadísznek se rossz.
18/25 anonim válasza:
Porcelán babákat, kagylókat/ásványokat, karácsonyfa díszeket, szépség és a szörnyeteges dolgokat és puzzlet.
20/25 anonim válasza:
A külföldi útjaimról dolgokat. Mágneseket, belépőket, busz/vonat/hajójegyeket. Van egy mágneses táblám, oda rakom ki őket. Először kávésbögréket akartam, van is egy pár, de nem sikerült mindenhonnan hoznom sajnso.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!