Hogyan fogadjam el azt, hogy több mint 70 kilógrammnyi fogyás után, a testem már nem lesz soha sem normális? 30f
Dióhéjban, lefogytam több mint 70 kilót még 21-22 évesen. A bőröm nem bírt visszamenni, sajnos több úszógumim volt, izomtömegem nem igen. Kettő kozmetikai műtéten is átestem, a mellkasomat nem tudták rendbetenni normálisan, a hasamon megcsinálták szépre, de televan striával és az oldalamon, a hátamon is laza, petyhüdt bőr van. a combomon is....
Namost, edzem. Igaz nem teremben, de itthon csinálok gyakorlatokat, húzódzkodásokat, fekvőtámaszokat, súlyzós edzéseket. A mellkasom felső része nagyon szép és duzzad, de alatta, sajnos látszik, hogy volt valami. Kráter van, pedig plasztikázták.... a karom vastag, a vállam is jó, de a hasam hiába kockás, az oldalamnon felgyült bőr, illetve a megmaradt figgyedő úszógumi maradvány tönkreveri a látszatot. Emiatt nem mertem és a mai napig nem merek ismerkedni és már félek tényleg egyedül fogok meghalni.
Strandra sem merek kimenni, 12 évesen voltam utoljára strandon.
Lehetőségem lenne még vagy 3-4 műtétre, tudnának javítani rajtam, de tökéletes sosem lenne.... tizenévesen hízlalt fel a nagymamám, mert a szüleium válása után vele laktam 13 éves koromtól. Nagyon soványlak látott és szerteti a kövér és ronda embereket. 3 férje volt, mind kövér, ronda és 20 évvel koruknál idősebbnek néztek ki.... lehet ez sarkallta erre. én magamtól hagytam fel azzal az életmóddal, de sajnos mivel nem pár évig voltam kórosan elhízott, hanem ahogy a testem fejlődött akkor is, így nagyon csúnyán elcseszett sokmindent rajtam.... sosem lesz az igazi.
mit tegyek?
Menj el a tobbi mutetre es sportolj tovabbra is. Akar menj egyesuletbe is boxra pl. En lattam olyan thaiwandos sracot,h logtak a testreszei es minden meccset megnyert,mert nem tudtak rendesen megutni :)
Felmeztelen volt a meccsen. Tobb ezren neztuk eloben. :)
Sok nonek van hasonlo problemaja. Pl sokan szultek gyereket es a hasuk csunya. Vagy hasonloan sokat fogytak,mint te.
Nem vagy egyedul a boroddel.
Fel a fejjel es mas dolgokra koncentralj. Karrier,buli. Csajozas meg jon magatol. Tudod,pulcsiban zakoval meno vagy es sok no nem akar korai szexet. Igy van ido,h megszeressen es kotodjon. Akkor mar barmilyen is a borod,szeretni fog ugyanugy.
Ott vannak pl a napolyi masztiffok. Milen draga egy olyan logo boru rancos kutya? (Imadom oket.) 2 600 000 huf egy kolyok belole. Aki szereti oket,szepnek is tartja. ❤️
az önsajnáltatás helyett javaslom inkább élvezd az életet. a 70 kg fogyás nagy dolog, becsüld meg magad, hogy volt rá erőd.
lányokat úgyse az fogja érdekelni, hogy van striád, hanem, hogy milyen a kisugárzásod, munkád etc :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!