Mit csináljak ha egy kicsit egoista vagyok?
17 éves vagyok, és már egy jó ideje kondizgatok, egy jó ideje meg már főkent erőemelésre mentem rá, de úgyérzem hogy kicsit elszálltam. Azt tudni kell rólam hogy régen nagyon de nagyon szerény kissrác voltam, idegenek közti szinte megszólalni nem bírtam anélkül hogy ne ugrott volna fel a pulzusom az egekbe. Amióta látom magamon a változást, úgy érzem hogy magabiztosabb is lettem, de az egóm is nőtt. Most ezen nincs mit szépíteni, a súlycsoportomba versenyen kiemelkedő vagyok külföldön, kb minden versenyt megnyerek amire büszke vagyok, de már megtanultam hogy hencegni elég patkány dolog. Elég hülyén hangzik, de hogyan tudnék szerényebb lenni ?Xd Mert az egiosták néha rossz érzést keltenek másokban, amit én nem akarok, de néha ezt észre sem veszem.
Mondták már mások is hogy legyek már szerényebb, de ők azt degradálásból mondták, arra azt mondtam neki hogy nincs mire báttya, utólag megnézve ezis borzasztó nagy egóra, és kicsit tahóra sikeredett. Nem ilyen környezetben nevelkedtem, a haverjaim sem ilyenek, nemtudom hogy jött ez rám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!