Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az angolok miért ilyen sivárak...

Az angolok miért ilyen sivárak érzelmileg?

Figyelt kérdés
Semmi érzelem nincs a szemükben..
2020. júl. 15. 18:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ennél jobban nehezebb lett volna általánosítani.
2020. júl. 15. 18:38
 2/10 A kérdező kommentje:
Bocsi. De én még nem làttam érzelmet. Ez nem azt jelenti, hogy általánosítok. Nem élhetnek meg valami erős érzelmeket, mert az ki szokott ülni az arcra, látszik a szemekben.
2020. júl. 15. 18:40
 3/10 anonim ***** válasza:
86%

tehát ha te nem látsz valamit, az nincs is. Érdekes. Hány éves vagy, kérdező? Négy? Öt? Hat évesen már tudnak a gyerekek arról, hogy léteznek olyan dolgok, amiket ők épp nem tapasztalnak.

Gratulálok, hogy ilyen fiatal korodban sikerült megtanulni írni! Szép munka!

2020. júl. 15. 19:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, pontosan mire érted, hogy érzelmileg sivárak? Történt konkrétan egy szituáció? Elmeséled? :)
2020. júl. 15. 19:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát én voltam kint egy hetet tavaly augusztusban. Családnál szálltam meg, ahol a nagyi mesélt az unokáiról, és olyan nagy szeretettel, hogy hihetetlen. Ez szerintem nem sivár.

Vannak ott is sivár emberek, meg itt is. Csak ott másabbak a szokások, nem annyira közvetlenek idegenekkel. Ennyi. Mivel megkérdeztem,tudom, hogy nekik mi vagyunk kicsit "furák", mi viselkedünk máshogy, mint ők.

2020. júl. 15. 23:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért lennének azok? Attól, hogy nem bunkóznak veled az utcán, még nem érzés nélküli emberek.
2020. aug. 2. 18:34
 7/10 A kérdező kommentje:

5

Nekem megjátszottnak tűnik az egész. Nem spontán.

Hanem be van programálva. Most ez az érzelmek ideje és akkor éreznek...? Mi a franc ez?

2020. aug. 2. 18:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Most mi is a kérdés? Más kultúra, más szokások.
2020. aug. 2. 18:43
 9/10 A kérdező kommentje:

8

Máshol nincs ilyen kultúra sehol!?

Az érzelmek tudtommal spontán keletkeznek és nem akkor amikor te akarod!!

2020. aug. 2. 18:45
 10/10 anonim ***** válasza:
91%

Japánban jártál már? Ott a vonataokon meg az utcán mindenki fapofával járkál.

De mire gondolsz, mi megjátszott, hogy nem mutatnak érzelmeket egy vadidegen külföldi felé, vagy a széles mosolyú eladó a boltban? (Az utóbbi tényleg az, de vevőcsalogatás.)

2020. aug. 2. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!