Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A harcias, domináns nők...

A harcias, domináns nők általában mit gondolnak a félénk fiúkról?

Figyelt kérdés
Félni kell tőlük?
2020. júl. 11. 10:34
 1/7 anonim ***** válasza:
23%
Amit a nem domináns nők: hogy lúzerek.
2020. júl. 11. 10:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért lenne lúzer egy félénk ember? Ugyanolyan értékes lehet, mint bárki más. Egy független nő sztem nem annyira a félénkséget nem bírja, hanem inkább a teszetosza, tutyimutyi viselkedést.
2020. júl. 11. 11:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy normális nő ha domináns, ha nem, nem néz le senkit azért mert félénk, ahogy írták lehet ettől ugyanolyan segítőkész, jó ember, jó szakember, intelligens, élhet egészségesen, sportolhat, lehet nyitott, érdeklődő, viszont lehet bántották fiatalkorában és nem mer annyira kezdeményezni, maximum nem kell kapcsolatra nekik, de csak emiatt egy unintelligens ember gondol valakit lúzernek.
2020. júl. 11. 13:06
 4/7 anonim ***** válasza:
*nem gondol lúzernek
2020. júl. 11. 13:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Ki kell gyúrni magad, azért vagy ilyen mert gyenge vagy fizikailag.
2020. júl. 11. 13:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi különöst nem gondolnak róluk, csak tudják, hogy a megfelelő tekintettel, szöveggel lealázhatják a férfit, ami sokuknak tetszik.

Nem kell félni tőlük, mert ezzel is tanítanak arra, hogy nem kell összef*ia az embernek magát egy ilyen személlyel szemben, hanem fel kell venni a kesztyűt, és tanulni tőlük kitartást, elhivatottságot, dominanciát, magabiztosságot.

Nekem pont ezért jelentenek ezen nők kihívást pozitív értelemben:).

2020. júl. 11. 16:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Èn csendes nő vagyok,ès a párom is az.
2020. okt. 8. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!