Mit lehet kezdeni egy ilyen emberrel? (Kicsit hosszabb)
Hát ez kemény valóban.
Persze a legjobb az lenne, ha el tudnál költözni, de akkor meg azért lennél hálátlan anyukád szemében.
Valamilyen szinten én is megkaptam ezt anno a családomtól, még ha nem is ennyire durván, de nekem is csak akkor lett jobb a helyzetem, amikor különköltöztem tőlük.
Persze azóta is szidnak még időnként, de szerencsére már nem kell hallgatnom őket nap mint nap.
"Persze a legjobb az lenne, ha el tudnál költözni, de akkor meg azért lennél hálátlan anyukád szemében." Az ilyen nagyokos emberektől eldobom az agyam. Tényleg nem fogod fel, hogy a kérdező mindegy, mit mond, akkor is ő a szemét? Igenis el kellene költöznie, bárhova, mert különben egy szép napon az anyja megöli. Mondjuk 20 évesen nem értem, miért nem üt vissza. Én azt tenném. Nem hagynám, hogy terrorizáljon valaki, aki nem erősebb nálam fizikailag. A fiúgyerekeket is általában addig veri az apjuk, amíg azok fel nem nőnek, és be nem verik a pofáját.
Kérdező, húzz el onnan, még a híd alatt is jobb, mint egy ilyen rohadék alja némberrel, meg a papucs apáddal élni.
3-as nem fogok, meg nem is tudok visszaütni. Nem mondanám magam túl erősnek. Nem akarok belemenni verekedésbe amúgy sem, az annyira szánalmas. Mint a cigányoknál a putriba kb.
Egyelőre mindig az a vége, hogy hiába ő tett bármit, nekem kell bocsánatot kérnem mindig. Ő meg nagy fellengzősen élvezi a helyzetet, hiszen az ő házában vagyok. Még örüljek. Viszont most a legutóbbi akciója óta nem vagyok hajlandó már semmihez. Befejeztem. Nem fogok többet meghunyászkodni. Szeretnék csak minél gyorsabban elköltözni. De amég nem tudok, gondolkozom mit lehet tenni, mondani. Igazából úgy érzem semmit. Teljesen tehetetlen vagyok vele szemben.
1-es vagyok, 3-asnak:
Ez miért okoskodás, ez tény, nálam is így volt anno.
Amikor velük laktam együtt, akkor is hálátlan voltam, meg amikor elköltöztem, akkor is.
Sőt én azt is megkaptam tőlük, hogy nem fogják hagyni, hogy éljem az életemet.
Ha ettől eldobod az agyad, akkor mit csinálsz, ha valami sokkal durvább dolgot tapasztalsz bárhol, bármivel kapcsolatban? :/
Hát azért ne üsse meg, hiszen utána lehet még jobban elborul az agya az anyukájának.
De azért rohadék alja némbernek se nevezd már az anyukáját, ő beteg, lehet igazából fel se fogja, hogy miket művel.
Igen, igazából csak a költözés lehet a legésszerűbb megoldás, de lehetőleg ne valahol a közelükbe, mert akkor szinte tuti, hogy a nyakára járna, és folytatná tovább az "ámokfutásait".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!