Soha nem fognak észrevenni a barátnőm mellett?
18 éves vagyok, az egyik jóbarátnőm 17. Nem titok senki számára, hogy neki tökéletes homokóra alakja van, formásan középnagy melle és az átlagnál nagyobb feneke, de formás csípője + szőke, kék szemű és az arca is átlagosnál szebb, és persze magasabb nálam. Nekem elég "érdekes" alkatom van, bár a karom és lábam vékony (az utóbbi vékonyabb is az átlagnál), kicsi, lapos fenekem és kicsi mellem van, de széles a derekam, alig keskenyebb a csípőmnél, és ha oldalból nézem magam, a hasam nagyobb is mint a fenekem (mintha terhes lennék). Az arcom szerintem szép.
Én amúgy kettőnk barátságában nem tartottam fontosnak vagy mérvadónak ezeket a különbségeket, de manapság egyre többször veszem észre, ha együtt vagyunk és ismerősökkel találkozunk, engem észre se vesznek. Komolyan megtörtént már, hogy álltunk egymástól pár méterre, jött egy haver, mellettem elment, mert a barátnőmet hamarabb észrevette, és csak neki köszönt... Lányoknál amúgy annyira nem jellemző ez a jelenség. Fiúknál tényleg ennyire számít még haverságnál is a kinézet? Megesett már, hogy páran összeültünk valakinél, a végén mi ketten maradtunk lányok, plusz pár fiú. És akkor jól éreztük magunkat, láttam rajtuk is, hogy kedvelnek, de utána mégis csak a barátnőmre mosolygtak ha taliztunk az utcán, én le voltam sza+va.
Köszi szépen a válaszokat!
Nekem is vannak ilyen beszélgetésbe-bekapcsolódós problémáim. Mert egyébként jó elgondolás, hogy "ha azt csinálod amit szeretsz, akkor magabiztos leszel", de kb. ezek a haverok akikkel nap mint nap talizunk, csak ezt a "hétköznapi" csendes énemet látják... Emiatt szinte én sose voltam meghívva semmilyen házibuliba (szülinapokat leszámítva), a barátnőm meg igen... Pedig szeretem ezt a fajta szórakozást is, nyáron sok fesztiválon ott vagyok, imádok és tudok is táncolni - ilyen helyen találkoztam a voltbarátommal is.
Abban reménykedek, hogy mikor az egyetem miatt elkerülök ebből a kisvárosból ahol élek, kicsit kinyílik a világ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!