Mi a véleményetek erről az instagram oldalról? www.instagram.com/danaemercer/?utm_source=ig_embed Szerintetek jó húzás ez, szükség van rá? Lányok, nők, ti ettől jobban érzitek magatokat? Férfiak, csalódottak vagytok?
No shit, ha nem mondja soha nem jövök rá. A máshoz hasonlítás nem tudatos dolog, mind megtesszük. Az egyetlen módja, hogy elkerüld, az, hogy nem használsz Instagramot.
Az Instagram celebségnél nincs kivétel, ő is csak azért csinálja, hogy minél több lájkot kapjon. Ironikus...
A saját test elfogadása nem jelent egyet azzal, hogy a lehető legelőnytelenebb képeket mutatjuk olyan emberekről, akiknek szarráment a bőre.
Nekem sem tökéletes a bőröm, de egyrészt nem ilyen széthasznált (halihó, helytelen táplálkozás), másrészt én is szívesebben nézegetek szép embereket, szép alakot akkor is, ha szebb nálam és nem érzem magam szarul miatta.
Ezzel az erővel mutogathatnának hajléktalanokat meg munkanélkülieket, bukottakat meg olyanokat, akiknek nincs semmilyen végzettségük. Mert hát ecce homo, ő is olyan, mint mi, juhé. De attól, hogy ilyen létezik, nek jell a szemetet népszerűsíteni. Egy szint alatt igenis jó, ha az ember szarnak érzi magát. Én is csak úgy tudtam változtatni és elérni egy jobb életet, hogy éreztem ezt a nyomást. Hogy éreztem, hogy nem oké, ha nem tudok lehajolni anélkül, hogy ne buggyanna ki a hájam, hogy éreztem, hogy igenis jól kell teljesítenem, mert mindenki szarni fog rám, ha igénytelen vagyok a munkámra vagy magamra. Ez az élet rendje, a felfelé törekvés. Nem az, hogy pozitív testkép alatt rohadt egészségtelenül élő emberek testét mutogatjuk, akik szétkúrták magukat a hízás-fogyás jojóval, a koplalással, az elégtelen folyadékbevitellel vagy a sport nélküli fogyással vagy szarrá aszalták maguk a napon 30 éves korukra.
Szóval kösz, de maradok a nálam jobban nézegetésénél és nem leszek vakok között félszeműként király.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!