Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon rosszul áll nekem a...

Nagyon rosszul áll nekem a borotvált fej?

Figyelt kérdés
Link kommentben.

2020. júl. 5. 17:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
9%
Hát, ha nem ilyen bénán kopasztottad meg volna a képet, Photoshoppal, hogy feleakkora a koponyád felső része, mint egy embernek, akkor nem lenne baj veled. Szakmai ártalom, hogy azonnal látom, ha valaki amatőr módon rajzolt bele egy fotóba.
2020. júl. 14. 03:11
 22/26 anonim ***** válasza:
Semmiképp se áll jól.
2020. júl. 14. 10:18
 23/26 A kérdező kommentje:
#21 egyrészt Nem photoshop azt a tudom hogy kell használni másrészt pedig csak a hátteret satiroztam ki painttel mert egy illem helyiség előtt történt és nem akartam azt hogy arra fókuszáljanak a kérdésnél
2020. júl. 14. 10:21
 24/26 anonim ***** válasza:
28%

Nagy szakmai ártalom látom, mert tisztán kivehető, hogy csak a háttér van lemosva.

Gratula a "tudás" csillogtatásnak.

Pluszba kb. bekritizáltad szegénynek a koponyáját.

2020. júl. 14. 18:00
 25/26 anonim ***** válasza:
92%

Kicsit kemokezelés utánira gondolnék hirtelen, de a szemöldök elbizonytalanít ebben.

A 9mm-es haj hosszúság szerintem egy korrekt átmenet-megoldás lenne.

2020. júl. 14. 18:46
 26/26 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nagyon jól áll! Hagyd meg így!
2020. szept. 26. 05:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!