Mit tegyek, ha nem tudom elfogadni, hogy kis törpe gci vagyok?
Figyelt kérdés
2020. júl. 5. 15:33
11/23 A kérdező kommentje:
Van egy harmadik lehetőség: megölöm magam.
2020. júl. 5. 16:15
12/23 anonim válasza:
11 Írdd már meg légyszíves milyen nemű vagy és milyen magas.
13/23 anonim válasza:
Te nem vagy normális, kérdező. Fordulj pszichológushoz, ez már kezelést igényel.
14/23 anonim válasza:
Megöl heted magad, ez igaz. De mindenképpen meg fogsz halni és bármikor meg is ölheted magad, de előtte akár még is próbálhatnád jól érezni magad. A halál mindig ott lesz neked végső tervnek.
Addig meg ki lehet próbálni más dolgokat is.
Az emberek nagy százalékban nem olyanok, mint a tv szereplők. Sok alacsony ember is van. Sőt igazi törpék is. És nekik is van családjuk és tudnak boldogok lenni.
15/23 anonim válasza:
Troll vagy kerdezo, meghozza a legundoritobb fajta, bar valszeg ehez is egyfajta mentalis betegseg kell szoval, mindenkepp fordulj orvoshoz.
16/23 A kérdező kommentje:
153,5 cm, 16, lány.
2020. júl. 5. 18:00
17/23 anonim válasza:
#4 vagyok, alacsonyabb vagyok nálad, plussz te még nőhetsz is. Ennyire ne legyél már buta. Én ismerek nálam alacsonyabb nőket is, gyerekük is van, boldogan élnek. Semmiben nem lesz hátrányod, max te sem éred fel a polcot. Ez nem betegség. Sőt, hidd el, nagyon sok fiú odavan az alacsony lányokért! Semmi okod arra, hogy öngyilkos legyél. Növeld az önbizalmad, nézz önfejlesztő videókat, változtass a stílusodon, hajadon, csinálj olyan dolgokat, amik boldoggá tesznek és sikert érsz el vele... Más tolókocsiba kényszerül, végtag nélkül születik, rákos lesz, balesetet szenved. Te csak szimplán alacsony vagy! Ne csinálj a bolhából elefántot.
18/23 anonim válasza:
Ugyan már kérdező. Ismerek veled egy magas felnőtt nőket, szépek, okosak, kedvesek, férjjel, gyerekkel. Te meg még nőhetsz is. Rengeteg alacsony híresség is van, bármi lehet még belőled.
19/23 anonim válasza:
Ha fiú lennél, akkor megérteném, hogy nyomaszt ez a magasság (bár akkor sem tragédia persze), sokan az alacsony lányokat kedvelik... De persze csak akkor, ha nem g*cik.
20/23 anonim válasza:
Bizony, rengeteg az alacsony híresség. Lady Gaga pl 155 cm, Dany de Vito meg 147 centiméteres férfi. Mégis sikeres életük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!