Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ugrottak nekem vagy...

Miért ugrottak nekem vagy 200-an ilyen állítvédő szerűség emberek csak azért, mert a nekem legjobban tetsző kutyát mentettem meg a menhelyről?

Figyelt kérdés

A kölykeim (jóó na. gyerekek) már régótta szerettek volna egy kutyát. nem kicsit, nem nagyok, hanem olyan ksi aranyos cukit, barátságosat stb.

Én rávettem magam, de egy feltétellel: nem lehet semmilyen betegsége, mert nincs pénzem folyton orvoshoz vinni és 1 év után elaltatni. Elmentünk a menhelyre. Nem tenyésztő, nem szaporító, csak simán menhely, ami félig állat klinika is. Megdöbbentett az ápoltsága!!!

Nézelődtünk, és hát elég szomorú látvány volt azt a sok szerencsétlen szemet látni, de ha már ott vagyunk, megmentünk legalább egyet, hogy legalább ő ne szenvedjen.

A kölykök kiválasztották a nekik legjobban tetszőt. egy aranyos félős Beagle-t.Nekem is megtetszett, de volt egy nagyon ronda és veszélyes lábsérülése, ezért kötésben volt. Ha hazavittük volna, akkor egész nap hozzá sem elhetett olna érni, és az orvosok szerint egy éve lett volna hátra. Ezért választottunk egy másikat. Ő "hibátlan" volt. hazavittük, nagyon kis játékos, de egyben nagyon félős kutyuli. Feleségem kiposztolta a a fas*bukra ilyen szöveggel: Mai nap megmentettünk egy kiskutyát! Egyből beleszerettünk ahogy megláttuk és nem mellesleg gyönyörű állat!.

Na erre mivel nyílvános a profilja és az idővonala az asszonynak, ezért vagy 200 állatvédős nő és férfi zúdította rájuk a fél-álszent dumájukat, hogy nekünk csak a kinézet számít, nekünk csak a legjobb kell, meg a többi állatnak is szüksége ven a megmentésre! Szégyeljük magunkat!

MÁR BOCS B*SZKI!! egyet megmentettünk! Mi kell még? fogadjunk be még 80-at? Írtam nekik kommentbe, hogy fejezzék be legyenek szívesek, nekem nincs pénzem súlyosan beteg kutyákat gondozni.

Másrészt meg nem kívánom. Nagyon sajnálom, de az otthonom nem állatmenhely. Egy erős játékos házőrző családtagunk már van.

2020. júl. 4. 21:09
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
9. ne is mondd... Láttam már ilyet. elvesztette az állását az apa és kertes házból lakásba kellett költözniük. egy dolgozó ember rémálma. A legjobb barátját kellett elajándékoznia. egy kutyát. abban a retentő nehéz pillanatban is csak a basztatás ment az állítvédők részéről. hogy hogy volt emrsze állatot"kidobni". Fle kell vinni a lakásba. hogyne. majd hajnali 2 kor lemegy sétáltatni és pisilni. Egy szabadon kint élő állatnak kínszenvedés a lakás.
2020. júl. 4. 22:24
 12/16 A kérdező kommentje:
4. jaa, hogy ez nem megmentés? érdekes. Bezzeg ha te veszítenéd el a szüleidet 3 hóapos korodban és egy csatornában élnél, aztán rádtalálnának és egy nálad alig nagyobb ketrecbe zárnának, aztán jönne valaki aki örökbefogad, az se megmentés? Gratulálok.
2020. júl. 4. 22:26
 13/16 A kérdező kommentje:
Ja és aki azt mondja, hogy egy állat a háznál csak játék és csak azért etetjük, hogy ne pusztuljon el, háát nagyban téved. Ő már családtag. Új otthont adtunk neki, megbecsüljük, eltartjuk. Én természetesen kényeztetem őfelségét. A gyerekeim megtanulnak élőlénnyel bánni. Olyannal aki nem mondja el nekik, hogy fájdalma van. Megtanulnak gondoskodni egy másik élőlényről. fél éve van nálunk Pisze (igen, így nevezték el a lányok) és érdekes éjjel 11-kor felkel Rebeka (középső lányom, 5 éves), emrt hallotta, hogy nyüszít. Azt hitte, hogy baja van és beengedte a szobájába, hogy vele aludjon. Jéé máris mennyi empátiát tanult a lányom.
2020. júl. 4. 22:30
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy azt honnan tudták a kedves állatvédők, hogy a sérült kutya helyett választottátok? Ezt is így leírtátok?
2020. júl. 5. 00:40
 15/16 A kérdező kommentje:

Ott volt a képen. asszony, lányaim és a kutya ahogy szinte rájuk mászik. Ez volt a bajuk.

Nem "A" sérült kutya helyett, hanem a kb 50 sérült és 70 egészséges kutya közül.

2020. júl. 5. 01:08
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvánvalóan elmebetegek, még arra sem kellett volna időt szánj, hogy kérdést írj ki, és magyarázkodj.
2020. szept. 19. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!