Azt akarom, hogy a saját ideológiám terjedjen. Ezért csak egy oldalról mutatok meg mindent annak, akikre befolyásom van, nehogy neki kezdjenek gondolkodni és felfedezni a teljes valóságot, szépen beszűkítem a gondolkodásukat. ((átlagos irodalom tanár aki tankönyvi verselemzést fogadja csak el, vagy internetes influenszer))
2020. jún. 29. 18:25
12/23 A kérdező kommentje:
11#
Saját környezetedben dolgozol relatíve "globális" módszerekkel?
2020. jún. 29. 18:26
13/23 anonim válasza:
Új dolgot akarok mással megismertetni, ezért nem mondom el a teljes igazat és ha tetszik neki, később megmutatom, hogy valójában mit is tapasztalt. ((kajától való félelem leküzdése))
2020. jún. 29. 18:26
14/23 anonim válasza:
Nem akarom, hogy aggódjon. ((barátnőmnél alszom és véletlenül sem csoportos szexben veszek részt védekezés nélkül ismeretlen emberekkel))
2020. jún. 29. 18:27
15/23 anonim válasza:
Hatalmat akarok szerezni. Ezért hamis ígéreteket teszek, és másokról fél igazságokat ferdítek és átkovácsolom az erényeiket hibákká. ((politika és osztályban a menő csávó))
2020. jún. 29. 18:29
16/23 anonim válasza:
Aki rossz úton jár.Hazudik.Saját érdekében titkolózik.Nincs sok élettapasztalata hozzá, hogy a hazugság előbb-utóbb kiderül.A konfliktus kerülése miatt titkolózik.
2020. jún. 29. 18:38
17/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon szuper válaszok, nem hittem volna hogy ilyen hamar ennyien írtok. Nagyon köszönöm mindenkinek!
Ha van még, bármilyen példa jöhet, szívesen veszek mindent :)
2020. jún. 29. 18:43
18/23 anonim válasza:
Többnyire önvédelemből, mert amit a szem nem lát (a fül nem hall), azért a szív nem fáj. Egy olyan velejéig irigy, átlagban rosszindulatú nép esetében, mint a magyar, kevés esélyed van arra, hogy ne kezdjenek ki, amennyiben nyílt sisakkal éled az életedet. Amit két ember tud, többé nem titok! Itt pedig hatványozottan igaz ez.
2020. jún. 29. 19:25
19/23 anonim válasza:
Talán azért is mert esetleg olyan dolgok történnek vele, ami a legtöbb embernek furcsa, szokatlan,különleges,egyedi(jó dolog) amit csak ő érthet, illetve lehet, hogy mások oktalanul ítélkezhetnének vele szemben, csak azért mert merőben eltér a szokásostól. Fél hogy nem értik meg, hogy piszkálódás tárgya lesz.
Nekem ez jutott eszembe hirtelen. :)
2020. jún. 29. 19:38
20/23 A kérdező kommentje:
Na, ezt a kérdést se fogom törölni a listámról, az biztos. Ilyen szuper példákért jöttem én ide. Nagyszerűek vagytok, köszönöm szépen!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!