Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mégis mi ez, mitől félek?

Mégis mi ez, mitől félek?

Figyelt kérdés

Esetenként, mikor csak úgy csinálom a dolgom, valami az eszembe jut. Ez lehet bármi. A tanulás, hogy elmenjek edzeni vagy futni, hogy találkozzak valakivel, vagy bármi, és egyszerűen félni kezdek. Akkor éreztem utoljára ilyet mikor iskolában valami fellépésre készültünk, vagy az érettségi előtt álltam.

Nem szorongok egyáltalán társas közegben, szórakozóhelyen, nagy tömegben, bárhol jól elvagyok, semmi bajom ilyen téren. Egyszerűen csak rettegek valamitől, de néha annyira, hogy már-már fizikai tünetként mutatkozik meg. Minden rendben van a lelkivilágommal és az emberi kapcsolataimmal is, mégis ezt értem.

Mi lehet az oka? Elég kétségbeejtő.

2020. jún. 28. 21:45
 1/9 A kérdező kommentje:
Olyan érzés, mintha bajt csináltam volna. Mintha valami rosszat tettem volna, amiről jól tudom, hogy következménye lesz. De a közelében sem voltam soha semmi ilyennek. Egy-másfél éve semmi, de semmi gondom nincs.
2020. jún. 28. 21:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Előérzet?Megérzés? Ugyan írtad, hogy rendben vagy, de én azt mondom, hogy mindent tegyél rendbe,amitől rettegsz hogy kiderül, mert az ember nem véletlenül érez így.
2020. jún. 28. 21:48
 3/9 anonim ***** válasza:

1 Látod-látod, jól éreztem...Tőled függetlenül írtam..és mégis..

A tanács ott van, én ezt tenném a helyedben.

2-es voltam.

2020. jún. 28. 21:52
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, ez benne a kétségbeejtő, mert ötletem sincs hogy mi lehet az amitől tartok tudat alatt akár. Semmi, de semmi bajom. Azt nevezhetném "problémának", hogy a terveim lassan haladnak, de istenem, huszonéves vagyok, még azt sem mondhatom hogy bármit lekéstem. Ötletem sincs, és nagyon aggaszt. Mintha "szorítana" valami.
2020. jún. 28. 21:53
 5/9 A kérdező kommentje:
Ami bajom volt a múltban azok mind meg is lettek oldva. Nem szoktam nyitva hagyni problémákat, legyen az akármi is. Tudnám ha azok közül lenne bármi.
2020. jún. 28. 21:53
 6/9 anonim ***** válasza:
4 Ok nélkül nincs okozat. Az hogy nekem mit írsz egy dolog, a valóság meg ott van nálad.Érzed.
2020. jún. 28. 21:54
 7/9 A kérdező kommentje:

Persze, tudom hogy valami oka van, hát kell hogy legyen. Ha nincs, akkor meg megzakkantam.

Amit neked leírok az nekem a "hangos gondolkozásom", hátha leesik belőle nekem vagy valakinek a tantusz, hogy "hé, ennek nincs köze hozzá?" de semmi sem volt nekem :/

Nem ma kezdődött, tucatszor átrágtam már mindent magamban, nem találok okot.

2020. jún. 28. 21:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Szorongás is lehet
2020. jún. 28. 21:57
 9/9 A kérdező kommentje:
Azt leírtam a kérdésben, hogy semmi ilyenem nincs. Régen volt, de évek óta egy morzsája sem jött elő. De lehet hogy csak az időjárás miatt van, ahogy ingadozik mostanában az eső-30 fok-eső-lehűlés-h30 fok azt nem lehet bírni.
2020. jún. 28. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!