Mégis mi ez, mitől félek?
Esetenként, mikor csak úgy csinálom a dolgom, valami az eszembe jut. Ez lehet bármi. A tanulás, hogy elmenjek edzeni vagy futni, hogy találkozzak valakivel, vagy bármi, és egyszerűen félni kezdek. Akkor éreztem utoljára ilyet mikor iskolában valami fellépésre készültünk, vagy az érettségi előtt álltam.
Nem szorongok egyáltalán társas közegben, szórakozóhelyen, nagy tömegben, bárhol jól elvagyok, semmi bajom ilyen téren. Egyszerűen csak rettegek valamitől, de néha annyira, hogy már-már fizikai tünetként mutatkozik meg. Minden rendben van a lelkivilágommal és az emberi kapcsolataimmal is, mégis ezt értem.
Mi lehet az oka? Elég kétségbeejtő.
1 Látod-látod, jól éreztem...Tőled függetlenül írtam..és mégis..
A tanács ott van, én ezt tenném a helyedben.
2-es voltam.
Persze, tudom hogy valami oka van, hát kell hogy legyen. Ha nincs, akkor meg megzakkantam.
Amit neked leírok az nekem a "hangos gondolkozásom", hátha leesik belőle nekem vagy valakinek a tantusz, hogy "hé, ennek nincs köze hozzá?" de semmi sem volt nekem :/
Nem ma kezdődött, tucatszor átrágtam már mindent magamban, nem találok okot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!