Mire lennél képes, ha az összes benned rejlő potenciált kihasználnád? Mit tennél?
Figyelt kérdés
2020. jún. 28. 19:22
1/12 anonim válasza:
Több mint való megváltanám a világot. Csak nem tudom, hogy kellene előhozni ezt az énemet. (sokat gondolkodtam már rajta)
2/12 anonim válasza:
elmennék gyúrni meg küzdősportolni
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
Milyen forgatókönyvek jutottak az eszedbe?
2020. jún. 28. 19:33
4/12 A kérdező kommentje:
Kettes: Azt csak elkezdeni nehéz. Legalábbis a gyúrásról tudok nyilatkozni. Ha átesel a holtponton és látod az eredményt, már "rákapsz". Emberfüggő, de én nem igen tudnék lemondani róla, nagyon szeretem csinálni, és rendesen kivagyok lelkileg-idegileg amikor fáj valamim és nem tudok menni :D
2020. jún. 28. 19:35
5/12 anonim válasza:
Elindulnék végre a life coach útján, ha már kib×tam rá baromi sok manit...
6/12 anonim válasza:
Elvégezném a doktori képzést és alapítanék egy céget, ami a jelenlegi szakterületem magasabb szintű ismereteit használja fel a termékéhez. Nem tudom, hogy képes vagyok - e rá, de így is szeretném majd megpróbálni.
7/12 A kérdező kommentje:
Sok sikert hozzá hetes!
Köszönöm a válaszokat!
2020. jún. 28. 20:48
9/12 anonim válasza:
Ha tudnám mi a bennem rejlő100% akkor tudnék helyesen válaszolni erre a kérdésre.
10/12 A kérdező kommentje:
Háh :D
Bölcs!
Szép húzás, ment a zöld :)
2020. jún. 28. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!