Mi az, amire jelenleg a legjobban vágysz? Egyetlen dolog, amire most a legnagyobb szükséged lenne.
Figyelt kérdés
Nekem a várva várt sikerem abban a pénzkereseti lehetőségben amivel most próbálkozok.2020. jún. 27. 18:20
11/25 anonim válasza:
Mivel budai lakast kerni nem er Bauhaus tarsashazban, egy jo szex, aminek a nemzetkozi Covid-helyzet az akadalya.
12/25 anonim válasza:
Nekem az, hogy meggyógyuljak egy elhúzódó sérülésemből, már tavaly szeptember óta tart.
13/25 A kérdező kommentje:
Jobbulást 12!
Mi történt?
Mellékes: Olyan öröm látni hogy mindenki 100%-os ennél a kérdésnél :D Nagyon régen találkoztam ilyennel :)
2020. jún. 27. 19:23
14/25 anonim válasza:
Nagyon köszönöm! Futó vagyok és a bokaízületemmel van gond sajnos:/
15/25 anonim válasza:
működő vállalkozás ami sok pénzt hozna. Lelkemet is eladnám érte, de az nem ér ennyit sajnos.
16/25 A kérdező kommentje:
Ha tényleg vesszük hasznát a léleknek odaát, azért még várj vele :D
Én is gondoltam rá, hogy ha létezik lepasszolom valakinek odalentről, de meggondoltam magam.
Köszi a válaszod! :)
2020. jún. 27. 19:50
17/25 anonim válasza:
Kikerülni a magánéleti válságból (vagy legalábbis elindulni valamerre)
18/25 A kérdező kommentje:
17: elmeséled, hogy mi a gond?
2020. jún. 27. 20:59
19/25 anonim válasza:
#18: Nem látom értelmét koptatni a billentyűzetet. úgy sem itt fog megoldódni
20/25 anonim válasza:
Egy normálisabb munkahely a jelenleginél, és egy barátnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!