Hogyan győzzek megy egy embert, hogy utánvéttel küldje a csomagomat?
Figyelt kérdés
A facén van egy ember, aki árul egy sportkormányt a motoromhoz, ez az egyetlen darab, amit találtam, nincsm ásik ami jó!!! De csak előre utalással hajlandó postázni. Tudom ,hogy nem akar átverni, emrt egyszer láttam már ezt a kormányt személyesen és ismerem is a csávót, de nekem megnyutatóbb, ha utánvétes.2020. jún. 27. 15:20
11/18 anonim válasza:
De a másik félnek nem akkora érdeke hogy neked adja a cuccot, NEKED van rá szükseged tehát neked kell "kockáztatni". Simán találhat rá más vevőt is, neki mindegy kinek adja oda.
12/18 anonim válasza:
Én megértelek, Kérdező. Én is biztonságosabbnak érezném az utánvétet, de ha ő nem hajlandó, akkor nem tudsz mit tenni.
13/18 A kérdező kommentje:
Hát kösz..
Amúgy ha végigkérdezem minden egyes adatáról, anyagminőségéről, akkor miért ne venném át? :( Azért veszem meg, hogy "átvegyem" és használjam :D
2020. jún. 27. 17:38
15/18 anonim válasza:
Ha ismered személyesen is, akkor mi akadályoz meg benne, hogy személyesen átvedd tőle? A sztoriból én inkább úgy érzem, hogy ez ilyen "látásból ismerem", netán egyszer találkoztatok típusú ismertség, abból pedig nem következik, hogy nem fog átverni. Ha nem akarja utánvéttel küldeni, akkor ez van, nem kell neki a pénzed.
16/18 anonim válasza:
Magánszemélytől kizárólag személyesen vásárolok. Igen ha annyira kell amit árul 350 kilómétert is megyek érte. Senkiben nem bízok meg annyira, hogy előre utaljak.
17/18 anonim válasza:
Akinek esze van, az nem küld már el semmit utánvéttel. De ha ismered, láttad az árut, mégis miért nem tudsz előre utalni?
18/18 anonim válasza:
Küldd el a postaköltséget azt kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!