A kérdező szavazást indított:
Sorozatot nézek egész álló nap
Egyetemista vagyok
Elkényeztetett kölyök vagyok
Nem mosogattam el
Nem vagyok Business Classban
Nemtudom minek élek
78 szavazat
1/15 anonim válasza:
Régóta beteg vagyok mentálisan és fizikálisan is tönkrementem,munkát nem kapok szóval sokat elmélkedek arról, hogy már nincs keresnivalóm ezen a világon és ebben az időben
2/15 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy különösebben életképtelen lennék...
3/15 anonim válasza:
Mielőtt mindenki komolyan veszi, nézzetek rá az utazás business classban c. youtube csatornára :D Én szemét programozónak tanulok az egyetemen
7/15 anonim válasza:
Nem mosogattam el a szüleimet, miközben az egyetemista business class mindent megadott nekem
9/15 anonim válasza:
Butább vagyok mint az átlag, az élet számos területén ügyetlen vagyok, mint ismerkedés, munkahelykeresés, szabadidő hasznos eltöltése stb. Jelenleg sem barátaim, sem munkahelyem, sem pénzem, sem céljaim nincsenek. Azt sem tudom minek élek, pedig volt már pár évem értelmet adni a létezésemnek.
10/15 anonim válasza:
Mert itt lógok gyakorin egész nap ahelyett hogy el utaznék Máltára vagy applikációkat csinálnék.😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!