Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen felnőtt az, aki gyerek...

Milyen felnőtt az, aki gyerek lelkű?

Figyelt kérdés
Hogyan írnád le a gyerek lelkű felnőttet?

2020. jún. 21. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Infantilisnek szokták mondani az olyat, aki gyerekesen viselkedik.
2020. jún. 21. 17:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Jóindulatú, átb¤ható. De ennek van azért pozitív megnyilatkoztatása is, lásd az Adam Sandler főszereplőjű filmek nagytöbbségét.
2020. jún. 21. 20:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt a jelzőt sokszor megkapom magamra.

26 éves vagyok, dolgozom rendesen és amennyire muszáj, alkalmazkodtam az életkoromhoz. De amíg a kortársaim nagy része már megházasodik, családot alapít és ezek teszik ki az életüket, én szívem szerint még mindig a barátaimmal lógnék munka után és hétvégenként. Szeretnék velük nyaranta együtt kirándulni, fürdőzni, fesztiválozni, hasonlók.

Egyébként se feltétlenül vagyok olyan alfahím típus. Van egy erősen szerethiányos oldalam, és gyakran szeretek a barátaimmal ölelkezni, nem csak köszönés-elköszönéskor. Erre jön még egy adag önbizalomhiány, ami miatt nem feltétlenül vagyok túl határozott, asztalracsapós típus a hétköznapokban.

Nem szeretek vezető, irányító pozícióban tetszelegni és nagy felelősségeket vállalni, sokkal komfortosabban érzem magam, ha van mellettem valaki, aki "irányít", és vigyáz rám.

Érzékeny, sértődékeny típus vagyok, és könnyen be tudok "durcizni" apróbb sérelmek miatt.

Ezen kívül pedig szeretem a mindennapi életben is meglátni a szórakozás, játék lehetőségét. Például ha elsétálok egy játszótér mellett, akkor néha leülök hintázni, vagy télen nekifutásból végigcsúszok egy jeges útszakaszon.

Ja, és hát továbbra is rajongásig szeretem a nagy filmes franhiseok világát (pl. Star Wars, Alien/Predator, Terminator, Marvel univerzum, Harry Potter, stb.). Még felnőtt fejjel is teljesen el tudok bennük veszni.

Dióhéjban így tudnám körülírni a gyerekesebb oldalamat.

26/F

2020. jún. 21. 21:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Kiváncsi és jóindulatú.
2020. júl. 9. 02:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Játékos.
2020. júl. 13. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!