Mernél a Jofogásrol Ozdrol postán rendelni egy 27000 Ft-os monitort?
Hát eleve csalóka, mert ugye nem a Jófogástól, de mégcsak nem is arról rendeled, hanem konkrétan egy magánszemélytől. Hogy a JF egy közvetítő felület, az most lényegtelen.
Ha megbízhatónak tűnik a fazon, és nem ez a 27e forint lenne az összvagyonom, bevállalnám. Mivel elég retek oldal a JF - mondjuk ki -, nyilvánosan nem lehet értékelni a hirdetőket, de az írásképéből, a stílusából már lehet valamennyire következtetni. Esetleg próbáld elkérni a facebookját, ha nagyon nem bízol benne.
35ezerért rendeltem video kártyát, semmi baja nem volt.
Ugyanitt 125 ezerért adtam el egy pc-t, bár azt személyesen elvittem a vevőnek.
8.
Azért az enyhe túlzás hogy nincs baj az oldallal, minekután a legalapvetőbb biztonsági szűrést, a felhasználó-értékelést nem vezetik be az oldalukon :) És nem lehet kifogás, hogy nekik nem jutott eszükbe, bármelyik igényesebb adok-veszek oldalról "lekopizhatnák" ezt a funkciót.
Hardveraprón lehet pontozni, ott néz körül.
Jófogás tényleg szutyok, 1-2 hirdetőt simán bannolni kéne nem pontozgatni.
Bár a valódi lényeg az hogy ózd meg cigányok, de akkor miért nem ezt kérdezed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!