Gondolkotzál már azon milyen lnne egy GyK-s "kollégával"találkozni-a monitor másik oldaláról?!
pont aszemélyes találozórol volt/van szó nem netes...
de csak 15-20 évet menjünk vissza-no pc (vagy nagyon kevés)
akkor talán az emberi őszinteség is több vlt nem volt csatorna(okosphone gépek)ahol az egyéni személyes fusztrációt kiírd leird
sztem őszintébb világ volt-ma szembemosolyogsz köszöntessz azt kivesézel hátam mögött-személyes találkozónál-a kézfogásod"a kéz amit együtt mártunk tálba"esetleg"kés"
a kevesebb csdatorna több őszinteséget takart-még ha talán negatív is-hozzáteszem szerintem Véleményem szerint!
Nagyon szerencsés voltam, hogy csinálhattam hülyeségeket és nem vette fel senki és tette közzé online, hogy az egész életemet tönkre tegye vele...
Talán ezért is kevésbé alakul ki a személyes kapcsolat, mert a határokat nem lehet feszegetni komolyabb rizikó nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!