Mitől lesz valaki ilyen?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam. Eléggé fúrcsa szerzet... Ilyen keresztény, turbómagyar. A barátnője is szőke és kék szemű, szóval ez a tipikus árja izé, mondta többször is, hogy ha idősebbek lesznek minnél nagyobb családot szeretnének. Nem beszél a szexről és nem is érdeklődik iránta nagyon. Szerinte mélyen erkölcstelen dolog a maszturbáció, a homoszexualitás, az abortusz és az összes ilyen általa b*zilobbynak hívott dolog. Szereti a hazáját és ez nagyon látszik is rajta. Nemzeti ünnepeket, pl. állandóan bocskais öltönyben jelenik meg, csizmában és kalapban. Februárban pl. becsület napja alkalmából, úgy kiöltözött, mintha temetésen lett volna, fekete-fehérbe, vagyis gyászruhába. Történelemből remek, meg jó tanuló is, de nekem ez egy kicsit furcsa. Rendszeresen templomba jár stb. A barátnőjét is lehetne "kultúrharcnőnek" hívni szinészkedik, imádja a kultúrát stb. Mitől lesz valaki ilyen? Ez egészséges dolog, hogy ennyire erkölcsös?2020. jún. 13. 15:56
11/19 A kérdező kommentje:
Engem és másokat, soha nem próbált meg meggyőzni a maga igazáról, tehát a teóriádnak lőttek, csak egy kicsit mégis fúrcsa. Senki nem érdekli kivéve ezek az általa erkölcstelennek vagy bűnnek titulált dolgok. Csak párszor találkozott ilyen emberekkel még.
2020. jún. 13. 17:45
12/19 anonim válasza:
"Aztán honnan a jó büdös fenéből, tudod azt te, hogy neki milyen a természete?? Mindenkinek joga van nem elfogadónak lenni az LMBTQ+-osokkal, az abortuszosokkal stb."
Kiemelés tőlem: "a jó büdös fenéből"
Azért csak sikerült bemutatkoznod barátom :D
13/19 A kérdező kommentje:
Egyesek vádaskozása már sokszor felháborító tud lenni. Én mindenki mellett kiállok és gyűlölöm, ha valaki, valakiről úgy mond véleményt, hogy nem is ismeri.
2020. jún. 13. 17:57
14/19 A kérdező kommentje:
Arról nem is beszélve, hogy nem a kérdésre válaszoltál.
2020. jún. 13. 18:09
15/19 anonim válasza:
Apro zarojel. A magyarok veres eroszak aran vettek fel a keresztenyseget. Nem szoke, kekszemuek. Es nem arjak. Aztan ami maradt ebbol mostanra, az is Azsia.
16/19 anonim válasza:
Fura vagy kérdező. Rólad szól a kérdés vagy csak simán retardált vagy?
17/19 A kérdező kommentje:
Tudod kit nevezz te retardáltnak??!! Nem, nem rólam szól a kérdés, hanem egy nagyon jófej osztálytársamról.
2020. jún. 13. 20:04
19/19 A kérdező kommentje:
Hát én meg lesz@rom, hogy te minek minősítesz.
2020. jún. 13. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!