Miért beszélnek rólam folyton a régi barátaim?
Van 2 régi barátnőm akik folytan figyelnek és rólam sugdoloznak,az új barátnőjükkel egyaránt. Sokszor van olyan érzésem,hogy kibeszélnek,főleg mikor feltünően bámulnak és aztán dugják össze a fejüket,hogy megbeszéljenek ezt-azt.
Tudom,hogy jó pletykálkodni és a háta mögött szidni a másikat,de miért kell folyton ezt csinálják? Már rendesen zavar,mert minden lépésemet figyelik. Remélem csak félreértem őket és csak beképzelem ezt az egészet.
Ha nem vagy biztos benne, akkor először kérdezd meg őket. (Benne lehet, hogy hazudni fognak,de ezt észre lehet venni bizonyos jelekből) Ha kibeszélnek akkor sosem voltak igazán a barátaid, de ez most mindegy. Az egésznek az lehet az oka szerintem, hogy ilyen az emberek beállítottsága, ilyen a világ, sokkal kevesebb az önzetlen, igaz ember. Egy csomóan lelik örömüket mások gondjain, hibáin, olyan tulajdonságain, ami nem illik bele az átlagba. Nyilván nem vagy átlagos ember (mint a legtöbben), így van rólad téma.
Először kérdezz rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!