Normális,ha 19 évesen kopaszodom?
Ennyi volt a fiatalságom ? :( sajnos a homlokomnál elkezdtem kopaszodni :( mindig is tudtam,hogy már elszaladtak az évek,de hogy ennyire ..
Mennyibe kerül a hajbeültetés ?
600ezer forint körül mozog normális helyen
én is kb. ekkor kezdtem el, most 27 vagyok és már sok elhullott
egyébként normális, ha ilyen a genetikád, apud is kopasz, nem?
genetika
Hajbeültetés nagyon drága és csak egy minimális felületet tudnak pótólni
A kopaszodás a férfiasság jele, a sok tesztoszteron miatt lkezd hullani a haj, azaz sokat nem lehet tenni ellene.
De hogy emiatt vége lenne a fiatalságodnak, az nagyon erös túlzás, nem a hajad jelenti a fiatalságot!
Én 22 évesen kezdtem szintén a homlokomnál kopaszodni, de (igen, ez most itt a reklám helye :D) egy fodrász ajánlotta nekem a koffeines Alpecin sampont, amitől pár hónap után szabályosan visszanőtt a hajam, pontosabban a babahajam erősödött rendes hajjá.
Szóval szerintem próbáld ki ezt a fajta sampont!
Van megoldás :) Én anno képtelen voltam arcszőrzetet növeszteni, de egy egyetemi haverom ajánlotta a Minoxidilt, ami bevált neki. Lassan 4 hónapja kezelem vele az arcom és már tudok növeszteni egy egész elfogadható szakállt :D persze folytatom tovább.
A lényeg, hogy a Minoxidilt hajnövesztésre is használják. Szóval bőven megér egy próbát :)
a Minoxidillel azért óvatosan, mert nem kevés mellékhatása van, plusz inkább babahajat ad, mint valódi, erőset
én mindenképpen csak bőrgyógyász mellett használnám vagy legalább kérd ki róla egynek a véleményét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!