Mit mondanál ha tőled kérnek meg azt hogy kérjél bocsánatot azért mert egy másik fehér ember Amerikában megölte George Floydot? És azért kell bocsánatot kérned mert fehér vagy.
Figyelt kérdés
Szerintetek ez nem éppen akkor rosszizmus mint amit kb. a Ku-Klux-Klan csinál? Mi a francért kell egy fehér embernek bocsánatot kérni azért mert egy másik ember nyomorék volt, és kioltott egy életet a bőrszíne alapján? Nekem mint normális emberek mi a Franc közöm van hozzá?2020. jún. 10. 19:54
11/15 anonim válasza:
Képenröhögném és továbbmennék.
12/15 anonim válasza:
8as
Mert az eu.is tele van ingyenélő,segélyre 10 pulyát ellő, beilleszkedni képtelen, alulszoc.tetvekkel. Az ember nem születik rasszistának. Azzá lesz idővel ezek miatt.
13/15 anonim válasza:
Iszonyatosan jót nevetnék, majd mennék tovább a dolgomra. Más emberek tetteihez nekem nincs közöm, és őszintén szólva nem tudom sajnálni Floyd halálát. Nem egy ártatlan áldozat volt.
14/15 anonim válasza:
Azért ez már túlzás. Mondjuk a feketék még most is más elbírálás alá esnek, sok helyen az USA-ban.
De akkor is...Egy ember véletlenül megölt egy másik embert / biztos nem ezt akarta a zsaru, bár, enyhén szólva túllőtt a célon /. De most rasszista ügyet kreáltak belőle és dúl a balhé országszerte.
Egyébként voltak már hasonló szituból keletkezett zavargások máskor is az USA-ban, pl. Rodney King esete miatt, aki szintén afroamerikai volt és a rendőrök fehérek:
Igaz, ő nem halt bele.
15/15 anonim válasza:
Jönnek a választások azt meg akkarják buktatni Trampot ennyi a történet.Meg én azt szeretném tudni hogy, rendöröknek ennyire nincsenek jogaik.Igen meg halt egy ember de egy rendört halna meg az senkit nem érdekelne.Meg én öszintén a médiában dolgozokat csuknám le meg vennèm el a pénzt.Mert most is azt csinálnak amit akkarnak ki ragadnak egy ügyet fel fuják aztán röhögnek.Mi lesz a következö meghal egy alkoholista azt tüntetni fognak mert rossz minöségü alkoholt kaapot.De az senkit nem érdekel hány rendört öltek meg bünözök.Ja meg én alapbol utálom az Amerikaiakat mert le se szarják a környezetet mert szegények és nincs rá pénzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!