Az ilyen Dér Heni, Majka, Kasza Tibi, Wellhello kaliberű előadókat valóban sokan hallgatják, vagy ez csak vicc?
Figyelt kérdés
Egy-egy dalukba belehallgatam és megnéztem "koncert" felvételeket, ez erősen a vállalhatatlan kategória.
Az a "nekem kellemetlen" érzés miközben nézi/hallgatja az ember.
2020. jún. 8. 22:10
11/16 anonim válasza:
8-as
Majkának melyik a jó száma? Csak egyet mondj.
12/16 anonim válasza:
#11: Belehalok.
Amúgy van értelme bármit írni? Anno még gimiben volt ilyen, hogy páran előadták, hogy ezt vagy azt nem hallgatják, mert ők ilyen menők. Ez jó 10 éve volt.
13/16 anonim válasza:
Vannak sz.rabbak de ÍZLÉSEK ALAPJA. Én meg bájalexet halgatok tessék kérem pontozzatok le. Mindenkinek más tetszik. Én rühellem a cigány zenét de az osztálytársaim berakják.
14/16 anonim válasza:
Wellhello egész igényes szerintem a pop-kategórián belül. Az "Apuveddmeg" vagy a "Késő már" stb... elég minőségi, a szaxi-betétek is kellemesek. Majka jó kis rapzenét készített Tysonnal és Dopemannel 20 éve, a mai "zenéi" igen gagyik. Inkább csak rapbetéteket nyom mostanában, ahogy hallom, gyenge szövegekkel. Kasza Tibit nem hallom, de énekelni legalább tud. Néha biztos ír egy-egy jobb zenét is. Dér Heni is tud énekelni, voltak is jó számai (utóbbiak a Crystal és a Vénusz miatt is érdemelnek figyelmet). Szerintem a Halott Pénz ír botrányos dalszövegeket. A zenét néha eltalálják. Direkt kerülik a rímeket, ha van, az is kín-rím csak, rádióban is kényelmetlen hallgatni. Nem arról szól, hogy egy-egy gagyit írnak, hanem mindegyik gagyi.
15/16 anonim válasza:
Majkát nagyon szeretem , Kasza Tibi ritkán jut eszembe, de jó számai vannak, tehát őt is szeretem hallgatni, a Crystal-számokat meg főleg, de szóval Tibi szólóban is elég jó; Wellhellot ritkán hallgatok , de vannak nagyon jó számaik;
16/16 anonim válasza:
*Ja és Dér Heniből a Sugarloaf-számokat nagyon szeretem; de úgy önmagában Dér Heni stílusa nekem nem annyira jön be zeneileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!