Csak szerintem lett nagyon beképzelt Avramlatosca?
Eddig is az volt, de akkor még olyan viccesen és jópofán adta elő, most viszont mióta gyereket vár/megszülte a gyerekét, nagyon rondán kezdett el viselkedni. Csúnyán beszél, és az aki nem ért vele egyett azt ilyen-olyan szavakkal sértegeti (pont tegnap volt rá egy eset, láttam az Instagramon). Meg így, tulajdonképpen mire annyire büszke ez a nő? Mit tud felmutatni az óriási mellén és az egész jó humorán kívül?
Meg engem egy dolog még nagyon felidegesített (már nem tudom, melyik videójában), ahol azt mondta, hogy a depressziós emberek, hagyják abba az önsajnáltatást (most nem azokra a 14 éves lányokra gondolok), de errefel egy hónap múlva egy síros indexképes videót osztot meg. Ez mi, ha nem önsajnáltatás?
Elég sok idejig néztem, leginkább a tartalmakért amiket feltöltött, nem a személyisége miatt, mert láttam, hogy a 6kg smink és márkás ruhák vannak az agya helyén, de most már látom hogy nála valami nagyon nincs rendben agyilag.
"Most nem azokra a 14 éves lányokra gondolok"
Látom te különb vagy! 😂
Szóval, ha valaki 14 éves és lány, akkor csak kamudepressziós lehet?
És mi van a 14 éves fiúkkal, ők már lehetnek depressziósak?
És aki sajnáltatja magát, de nem 14 éves? Az más univerzum vagy mi?
Ekkora általánosítást! 😂
Látom a kilók mellet még befigyel a kapuzárási pánik is 🤭😉
En sem kedvelem mar, nagyon sokat valtozott elotte jokat nevetgeltem az egyszeru hetkoznapi poenjain de tulszallt azzal hogy basztak egy jo izut a pasijaval es szult egy gyereket es mar csak rohog ossze vissza meg erolteti magat hogy milyen jo no, illegeti billegeti a napi szaron meg szetoltottak.
Aki jol erzi magat a boreben nem kell mondogatnia es reklamoznia magat feleslegesen mert igyis ugyis jo neki. H nem elegedett hat hova kell szarni majd ha ugy gondolja megoldja maganak. Vilag problemaja ugy latom ez a sok zavaros onertekelessel kuzdo no es ferfi, akik ugy gondoljak mert nyakig kamu gucciba oltozkodnek akkor eljatszhatjak a milliomost mikozben az ura nyakig szarosan hazajon a vakolasbol 16 ora munka utan. Hozzatennem ha oltonyben menne haza se szarna ossze magat senki, csak a prolik.
Sajnalom remelm eszhez ter es marad a sajat temain belul amiben hitelesebb humort tud kozvetiteni mint ez a szenny amit oda okad
Istenem, nem Attila tartja el, csak most, hogy ott kell lenni a picivel. Egy csecsemő mellet, hogy dolgozzon mind a 2 szülő.
Avram fordító, körmös és ott van a youtube meg az instagram, ami szintén bevételi forrás, szóval ne aggódj, keres ő magára rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!