Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Már annyira elegem van,mit...

Már annyira elegem van,mit csináljak?

Figyelt kérdés

Az unokatesóm akivel amúgy nagyon jó viszonyban vagyunk,Kb. egy hónapja azt csinálja pedig (semmi olyat nem mondtam neki)Hogy amikor írok neki valamit kb. 10-12 óra múlva méltatja megnézni és ha megnézi akkor sem válaszol, de ha bezzeg neki kell valami pl. csak holnap tud venni cigit és hogy adjak már neki fél dobozzal akkor bezzeg ha nem írok neki vissza már egyből felhív.

Hogy mondjam meg neki „szépen” hogy már nagyon elegem van belőle amit csinál, úgyhogy ne romoljon meg a viszonyunk.Mert hát nem esik annyira jól hogyha én írok neki valamit le se sz@rja és kb. 10 -12 óra után nézi meg és akkor sem válaszol.

Múltkor pl. írtam neki hogy ráér-e, és el tudna e-jönni hozzánk egy dolog miatt miközbe amúgy 100 % hogy ráért mert végig itt motorozott fel-alá az utcában és miután megírtam neki reggel 9 kor ő este 6 kor nézte meg és azt irta nem er ra(még akkor is láttam este az utcában motorral)

Ő 19/F

En 18/f

2020. jún. 4. 11:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezek a kérdések... :D

Óvoda

2020. jún. 4. 11:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Miért nem megoldáson gondolkodsz? Például tebis felhívod. Ő azért hív fel, mert neki fontos. Ha neked is fontos, hívd te is. Ha már mem veszi fel, az megint más lesz, de kétlem, hogy direkt csinálná. Mit csinál, ami miatt nem tudja megnézni fél napig? Ha nem tudod, akkor ezeket kell előbb átbeszélni, nem úgy kezelni, mintha direkt csinálná, elvágre nem egy mérges 5 éves.

Ez tényleg ovoda színvonal. Ébredj fel.

2020. jún. 4. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!