Mennyi leszbikus not ismertek szemelyesen?
Csak azert kerdezem, mert mostanaban barmilyen filmet vagy sorozatot nezek, legalabb egy leszbikus par van benne.
En nem akarom elhinni, hogy ez ennyire elterjedt lenne, mint ahogy beallitjak es olyan sorozatokba is beteszik, ahol a fohos 4 evadon keresztul ferfiakat szeretett, es ez szamomra elrontja a filmet vagy sorozatot.
Olyan kb, mintha minden filmben kell lennie egy leszbinek, egy feketenek es egy azsiainak is. Semmi kifogasom, ha valaki a noket szereti, de en pl 12 ev alatt 2-vel talalkoztam osszesen, pedig sok helyre jarok, szorakozni, ismerek sok embert.
Ok, koszonom a valaszokat.
Ugy latszik, hogy elegge vakon kozlekedem a vilagban :)
Az alattam lévő évfolyamból az egyik haverom barátja leszbikus, meg egy volt osztálytársam, aki elköltözött.
Amúgy az ilyen sorozatokba politikai nyomás miatt teszik be, mert előfordulhat, hogyha nincsen benne leszbikus vagy fekete, akkor egy-két hírportál homofóbnak hozza le a sorozatot. Annyi tényleg nincs a valóságba, mint a sorozatokba.
Kettő leszbikus és kb féltucat biszex női ismerősöm van. Mindenkit az egyetemről vagy pedig gyakorlati helyeket ismertem meg, szóval nem valami lmbt klubban. :D Mostanság egyre többször veszek észre párokat is Budapest utcáin.
24/F
Én elég sokat ismerek, mivel a sulis barátnőm csajpárti, így mindig megismertem az aktuális barátnőit, vagy azok barátnőt. Plusz több ismerősöm is nemrég vállalta fel.
A filmekben pontosan azért vannak ilyen karakterek, mivel a mai világban, ha pl egy film/sorozat csak heterokból és csak fehér emberekből állna, akkor rasszista jelzőt kapna.
Szerintem ez tök jó, szép lassan csak nyitottabb lesznek talán azok is, akik képtelenek elfogadni a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!