Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy 16 eveshez illenek a...

Egy 16 eveshez illenek a Machiavelli, Nietzsche, Dosztojevszkij konyvek?

Figyelt kérdés
Mostanaban nagyon rakaptam a fent emlitettek konyveire es a kornyezetemben neha eleg furcsan neznek ram ezert. ENTJ szemelyisegtipusu vagyok, szoval mindig is kozel allt hozzam a racionalis, elemzo gondolkodas. L
2020. jún. 1. 21:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem Dosztojevszkijhez érni kell. Elolvashatod a nagy regényeit, de 10-15 év múlva biztosan máshogy látod majd ezeket, ami nem baj.

Machiavellinek milyen könyve volt? Nem tudom, mennyire lenet izgalmas olvasmány a 21.sz-ban. Nietzschét ne olvasd, ha depis vagy, még olyanabb leszel.

2020. jún. 2. 01:00
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a véleményem, hogy sok emberrel az a gond hogy másokkal foglalkozik, egy másik részével meg az, hogy mások véleményétől függ.

Nem mindegy, hogy mit gondol XY ha éppen téged érdekel amit olvasol? Vagy ha valakinek nem tetszik, akkor nem fogod tovább olvasni?

2020. jún. 2. 04:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!