Miért ilyen bunkó a külföldi egyetemisták nagy többsége?
Lehet, hogy csak nekem sikerült kifognom nagyon bunkókat, de borzasztó, ahogy viselkednek. Úgy vonulnak az egyetemen, mintha övék lenne a világ. Bőven elférnének mellettünk a folyosón, vagy az utcán, de ha nem állunk félre, amikor érkeznek, akkor szándékosan félrelöknek. A villamosra ha felszállnak, elvárnák, hogy engedjük őket előre és ha nem , akkor besértődnek meg lökdösődnek. Leszállásnál ugyanez. Egyszer amikor szálltam le, jött mögöttem az egyik és úgy meglökött, hogy majdnem elestem úgy, hogy a fejemet majdnem bevertem a betonba. Magyarul nem hajlandóak abszolút megszólalni azok, akik tudnak és ha kéri őket a tanár, hogy magyarul mondják, akkor vérig vannak sértődve. Nekik ugye nem kellett kiköltözni a kolikból, hanem maradhattak és úgy járkálnak az utcán, mintha övék lenne a világ. A boltban is lökdösődnek, előre furakodnak, abszolút nagyon bunkók.
Persze vannak köztük rendesek is, akikkel nagyon jól el lehet beszélgetni egy társaságban, de a legtöbbjük elviselhetetlenül bunkó. Pedig nem úgy álltunk hozzájuk, amiért így kellene viselkedniük, helyből ilyenek.
A mi egyetemünkön is sok a külföldi. Voltam a városban egyetemi programokon is, ahol szintén sokan voltak. Páran kicsit úriasabbnak tűntek, de ennyi. Nem löktek fel senkit, nem balhéztak.
Ellenben, bizonyos hazai réteg rendszeresen fellök mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!