Szerintetek is többet elnèznek a munkahelyen egy túlsúlyos nőnek?Többsèg tehet a súlyáról?
Figyelt kérdés
Tapasztaltam a munkahelyemen ,hogy legtöbbször a csinosabb-fèrfi-női munkatársakat szeretik mozgósítani cipeltetni.A teltebbnek jobban elnèzik,ha többször megáll pihenni,mert fáj a lába.A kövèrebbek szeretik is jobban szurkálni a vèkonyabbakat.Mindig azt mondják nem esznek sokat,de èn azt látom igen is szeretnek sokat táplálkozni.Elmondásuk szerint este is.2020. máj. 30. 13:44
1/7 A kérdező kommentje:
Valamikor dolgoztam közmunkán,ès ott is inkább a vèkonyabb nők voltak jobban mozgatva.
2020. máj. 30. 13:45
2/7 anonim válasza:
Igen, próbálom fizikai és egészségügyi szempontok szerint szervezni a munkavégzést, mert a hatékony munka ezt kívánja, de az már rég rossz, ha olyan ember kerül állományba, aki bármilyen tényezőből fakadóan alkalmatlan vagy csak korlátozottan alkalmas a munkavégzésre. Erre van az eü. alkalmasság, a hr stb. Ha meg olyan munkakör, ahol az ilyen dolgok csak szívességek a cég felé, pláne nem ugráltatom, ha nem fontos (pl titkárnő - papírcipelés, vagy ilyesmi).
3/7 A kérdező kommentje:
Ezt úgy èrtelmezem,hogy helyettük kell dolgozni.
2020. máj. 30. 14:01
4/7 anonim válasza:
Én meg úgy, hogy normális esetben nem alakul ki ilyen helyzet. Esetleg a kövér kollégáknak munkaköri kötelessége a fizikai munka, amit nem, vagy csak nehezen tudnak teljesíteni?
5/7 A kérdező kommentje:
Úgy ,ahogy mondod.
2020. máj. 30. 14:08
6/7 anonim válasza:
De ugye azt érted, hogy erről nem az ember tehet, akit felvettek, hanem az, aki felvette? Ha téged felvesznek egy munkára, akkor joggal gondolhatod, hogy alkalmasnak találtak rá.
7/7 A kérdező kommentje:
Úgy èrtettem,hogy a hízásról mennyire tehet az illető?
2020. máj. 30. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!